|
Χρόνος ανάγνωσης
:
1'
Συναντήσεις με τον Αναπληρωτή Υπουργό Ναυτιλίας κ. Θεόδωρο Δρίτσα, τον Υπαρχηγό του Λιμενικού Σώματος, Υποναύαρχο κ. Αθανάσιο Χονδρονάσιο και υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου είχαν χθες και σήμερα στην Αθήνα ο Δήμαρχος Λήμνου, κ. Δημήτρης Μαρινάκης και ο Έπαρχος Λήμνου κ. Ευάγγελος Γιαρμαδούρος.
Οι συναντήσεις αφορούν την εξεύρεση λύσης για το ακτοπλοϊκό πρόβλημα της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου, μετά τη νέα επίσχεση εργασίας στο πλοίο «Ταξιάρχης», με αποτέλεσμα τη διακοπή της ακτοπλοϊκής σύνδεσης των νησιών με το Λαύριο.
Κατά τις επαφές που είχαν, ο Δήμαρχος και ο Έπαρχος ζήτησαν την επίσπευση των διαδικασιών, ώστε να μπορέσει ο Υπουργός να προβεί στις ενέργειες που προβλέπονται σε περίπτωση μη τήρησης των όρων της σύμβασης.
Επίσης, τη Δευτέρα 4 Μαΐου προγραμματίζεται νέα σύσκεψη των φορέων της Λήμνου, προκειμένου να υπάρξει νέα ενημέρωση και να κατατεθούν οι σκέψεις και οι προτάσεις της τοπικής κοινωνίας οι οποίες, όπως διαβεβαιώνει το Υπουργείο, θα ληφθούν υπόψη για την εξεύρεση λύσης, βάσει και των σεναρίων που αυτό επεξεργάζεται.
Διαβάστε επίσης
Άρθρα απο την ίδια κατηγορία
|
Τουρκικός χάρτης-πρόκληση στο Αιγαίο: «Θαλάσσιο πάρκο» απέναντι από Λήμνο και Σαμοθράκη
Το Anadolu δημοσίευσε νέο χάρτη του τουρκικού «θαλάσσιου πάρκου» στο Βόρειο Αιγαίο, στη ζώνη προς...
|
Συνελήφθη αντιδήμαρχος για τη φωτιά στη Λήμνο – Από χώρο με σκουπίδια και κλαδιά φέρεται να ξεκίνησε η πυρκαγιά
Ραγδαίες είναι εξελίξεις σχετικά με τη φωτιά που ξέσπασε την Παρασκευή (21/08) στην περιοχή Θάνος...
|
Φωτιά στη Λήμνο: Θρίλερ στην παραλία Θάνος – 59 άνθρωποι απεγκλωβίστηκαν με σκάφη
Μεγάλη επιχείρηση στήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 21 Αυγούστου στη νότια Λήμνο, όταν η πυρκαγιά...
|
«Μπλόκο» σε παραλία: Σύλληψη επιχειρηματία για παράνομες ομπρέλες και ξύλινες κατασκευές
Στα χέρια της Αστυνομίας βρέθηκε επιχειρηματίας στη Λήμνο, μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε...
Τα πιο διαβασμένα της εβδομάδας
Τελευταίες ειδήσεις
Όλες οι προσεχείς εκδηλώσεις