Λήμνος

11/09/2015 - 20:50

Στο σχολείο και ο Δήμαρχος Λήμνου μαζί με τους μαθητές

yle="text-align: justify;">Ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, παρευρέθηκε σήμερα, Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, στις τελετές αγιασμού που έγιναν στο Γυμνάσιο, το Επαγγελματικό και Γενικό Λύκειο του Μούδρου, ενώ επισκέφθηκε και το Δημοτικό Σχολείο του Μούδρου.

Παρόντες στις τελετές αγιασμού στο Μούδρο ήταν ο Αντιδήμαρχος κ. Στέφανος Σαρρής και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μούδρου κ. Ιωάννης Κατωμερίτης. 
Ο Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Μοσχάκης παρευρέθηκε στις τελετές αγιασμού του 2ου και του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μύρινας, ενώ ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Σακαρίκος παρευρέθηκε στον αγιασμό του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου του Αγίου Δημητρίου. Ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος της Σχολικής Επιτροπής Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Αντώνης Παπαλιάς παρευρέθηκε στις τελετές αγιασμού του Γυμνασίου και των Λυκείων της Μύρινας.
Ο Δήμαρχος εύχεται στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς μία καλή και δημιουργική σχολική χρονιά επισημαίνοντας τα εξής:
 «Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε η γνώση που προσφέρει το σχολείο μπορεί να αποδειχθεί το ισχυρότερο «όπλο».   Εμείς, ως δημοτική αρχή, στεκόμαστε στο πλευρό των μαθητών και των εκπαιδευτικών ενεργώντας στο βαθμό που μπορούμε ώστε να διευκολύνουμε την εκπαιδευτική διαδικασία. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε όλοι μαζί στην κατεύθυνση της βελτίωσης των συνθηκών στα σχολεία μας. Εύχομαι καλή πρόοδο και καλές επιδόσεις στους μαθητές μας». 
Σημειώνεται ότι, όσον αφορά στα προβλήματα των σχολείων,  ήδη ο Δήμαρχος έχει συζητήσει με τους Προέδρους των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπιστούν αυτά, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα θα επισκεφθεί όλα τα σχολεία του νησιού και θα συζητήσει με τους διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς.
 

Μοιράσου το άρθρο!