Λήμνος

13/02/2013 - 21:02

Συνάντηση Δημάρχου Λήμνου με τον κ.Μάλλιαρη και το Προεδρείο Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Λήμνου

Την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013, ο Δήμαρχος Λήμνου, κ. Αντώνης Χατζηδιαμαντής, συναντήθηκε με το Προεδρείο του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Λήμνου και τον κ. Νίκο Μάλλιαρη, ιδρυτικό μέλος και πρώην Γ.Γ. του ΠΣΑΠ, μέλος της F.C. Μπαρτσελόνα και συνιδρυτή του ποδοσφαιρικού σωματείου "Αστέρας 2004" της Καισαριανής, παρουσία του Προέδρου του Οργανισμού Εκπαίδευσης δια βίου μάθησης Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Λήμνου κ. Σωτήρη Κωνσταντάρα.
Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν αναλυτικά θέματα αθλητικής υποδομής καθώς και θέματα που αφορούν την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών και τις συνθήκες διεξαγωγής του τοπικού πρωταθλήματος.

Ο Δήμαρχος Λήμνου αφού συνεχάρη τα μέλη του συνδέσμου για την πρωτοβουλία τους, παρουσίασε τον σχεδιασμό για τη συντήρηση, βελτίωση και αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών της Λήμνου.
Τέλος συμφωνήθηκε να αναληφθούν από κοινού ενέργειες για την αναβάθμιση του ερασιτεχνικού αθλητισμού στη Λήμνο, την προσέλκυση νέων παιδιών, αλλά και την συνεργασία σε θέματα πολιτισμού, προστασίας του περιβάλλοντος και δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης, ιδίως στο χώρο της νεολαίας.
 

Μοιράσου το άρθρο!

geotee