Περιβάλλον

05/07/2021 - 14:33

Δύσκολο πρωινό Δευτέρας στη Μυτιλήνη

Μόνο μικρά οχήματα στην πάροδο Αεροπόρου Γιανναρέλλη στη Μυτιλήνη

Μεγάλες καθυστερήσεις σημειώνονται κάθε πρωί αλλά και τις ώρες αιχμής στην πάροδο που δημιουργήθηκε στην είσοδο της πόλης της Μυτιλήνης για τις ανάγκες τους μεγάλου έργου αντικατάστασης του αγωγού όμβριων υδάτων στη Λαγκάδα.

Το κάτω μέρος της οδού Αεροπόρου Γιανναρέλλη από χθες έχει κλείσει και η κίνηση διοχετεύεται από την πάροδο στα αριστερά της οδού. Τα σοκάκια όμως είναι στενά και από τις κλειστές στροφές της διαδρομής χωράνε μόνο μικρά αυτοκίνητα.

Σήμερα το πρωί η καθυστέρηση και οι αναμονές ήταν μεγάλες, με αποτέλεσμα πολλά οχήματα να κάνουν αναστροφή και να κινούνται αντίθετα της οδού -κάτι που απαγορεύεται καθώς η δεύτερη λωρίδα που έχει δημιουργηθεί αφορά μόνο τα οχήματα της κατασκευάστριας εταιρίας του έργου και των οχημάτων τροφοδοσίας.

Πρέπει να αστυνομεύεται η περιοχή προκειμένου να απαγορεύεται σε μεγαλύτερα οχήματα να εισέρχονται στην πάροδο, είπαν στην ΕΡΤ Αιγαίου κάτοικοι της περιοχής.

Πάντως, για την είσοδο στην πόλη της Μυτιλήνης όσοι δεν έχουν κατεύθυνση την περιοχή της Λαγκάδας καλό είναι να χρησιμοποιούν τη Βόρεια παράκαμψη.

 

πηγη: https://www.ertnews.gr

Μυρσίνη Τζινέλλη

Μοιράσου το άρθρο!