Περιβάλλον

05/11/2020 - 18:56

Επιτέλους. Η ΔΕΥΑΛ να καθαρίσει τα φρεάτια της Κουλμπάρας πριν να είναι αργά

Ο Σύλλογος κατοίκων Συνοικιών Κουλμπάρα και  Κιόσκι Μυτιλήνης «το κιρκινέτσι» επανειλημμένα απευθύνθηκε στα διοικητικά και τεχνικά στελέχη της ΔΕΥΑΛ ζητώντας να προχωρήσει με γρήγορους ρυθμούς ο καθαρισμός των φρεατίων στο κάτω τμήμα της Κουλμπάρας όσο και στα γύρω σοκάκια. Κι αυτό γιατί η προ μηνός δυνατή βροχή διάρκειας λίγων λεπτών έδειξε ότι πολλά από αυτά είναι φραγμένα. Και ασυντήρητα προφανώς, αφού ο τελευταίος τους καθαρισμός έγινε και πάλι υπό έκτακτες συνθήκες πριν έναν χρόνο όταν μια βροχόπτωση μετέτρεψε σπίτια και μαγαζιά σε ….ανοιχτό βόθρο.

Παρά τις υποσχέσεις και τις επιτόπιες επισκέψεις διευθυντικών στελεχών της ΔΕΥΑΛ εδώ και ενάμιση μήνα, δεν πραγματοποιήθηκε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ. Γεγονός που υποθηκεύει περιουσίες αλλά προπάντων την υγεία εκατοντάδων περιοίκων, επιχειρηματιών και επισκεπτών της περιοχής. Σα να μην έφτανε αυτό με δημόσιες δηλώσεις οι υπεύθυνοι αναφέρονται ΨΕΥΔΩΣ σε εργασίες που υποτίθεται πραγματοποιήθηκαν. 

Ζητάμε άμεσα η ΔΕΥΑΛ να προχωρήσει στον καθαρισμό των φρεατίων και τη συντήρηση όλων των δικτύων της στην περιοχή, εργασίες για τις οποίες οι πελάτες της δημότες κάτοικοι και επιχειρηματίες, πληρώνουν υψηλά τέλη. Δημόσια καταγγέλλουμε τη μέχρι σήμερα ακολουθούμενη πρακτική. 

Η ΔΕΥΑΛ επιτέλους να πραγματοποιήσει τις εργασίες για τις οποίες οι πολίτες πληρώνουν. 

Οιαδήποτε συμβεί εν όψει του παρόντος χειμώνα θα έχουν υπεύθυνους ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ.

Μοιράσου το άρθρο!