Περιβάλλον

17/10/2021 - 09:00

Φθινοπώριασε και... πάμε πεζοπορία Αύλωνα - Τάρτι

Φθινοπώριασε για τα καλά πλέον, πρωτοβρόχια - λασπόλουτρα, τρελοάνεμοι αλλά και ηλιόλουστες μέρες με γαλήνιες θάλασσες στην ημερήσια διάταξη του μετεωρολογικού δελτίου. Εμείς το χαβά μας, πεζοπορούμε και ζούμε (σ)τη φύση, τα βουνά, τα δέντρα, τα ποτάμια, τη θάλασσα. Θέλετε να γεμίσετε τις "μπαταρίες" σας ενόψει της νέας εβδομάδας; Σας έχουμε πρόταση!

Ραντεβού την Κυριακή 17 Οκτωβρίου στις 09:00 στο My Market από όπου θα μας πάρει το πούλμαν για να μας αφήσει στον Αύλωνα. Από εκεί για περίπου 3 ώρες θα πεζοπορήσουμε ως το Τάρτι. Δεν θα είναι κυκλική και ο βαθμός δυσκολίας είναι μέτριος. Απαραίτητα θεωρούμε το μακρύ παντελόνι και τα παπούτσια πεζοπορίας.

Μετά το πέρας της πεζοπορίας θα καταλήξουμε σε ταβέρνα της περιοχής.


Παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή στη Φόρμα Υποβολής Συμμετοχής για το πούλμαν αλλά και για το φαγητό το αργότερο έως την Παρασκευή 18:00 ώστε να ενημερώσουμε τον ταβερνιάρη εγκαίρως για τις προτιμήσεις μας. Οι θέσεις στο πούλμαν είναι περιορισμένες λόγω μέτρων κατά του covid και για το λόγο αυτό η φόρμα θα κλείσει νωρίτερα αν συμπληρωθεί ο μέγιστος αριθμός των επιβατών του. Προτεραιότητα όπως πάντα έχουν τα μέλη του Συλλόγου.

Μοιράσου το άρθρο!