Περιβάλλον

10/11/2019 - 09:00

Μονή Πυθαρίου στην Ερεσό ο κυριακάτικος προορισμός του Ορειάς

Αυτή την Κυριακή 10 Νοεμβρίου , θα περπατήσουμε στην περιοχή της Ερεσού. Θα ξεκινήσουμε να περπατάμε  λίγο πριν το μοναστήρι, θα το επισκεφτούμε και θα συνεχίσουμε προς το φράγμα  και την όμορφη  λιμνοδεξαμενή .

Στη συνέχεια ,διασχίζοντας τους ηφαιστειακούς δόμους ,θα καταλήξουμε στο χωριό της Ερεσού ,σε ταβέρνα του οποίου θα κλείσει η πεζοπορία . Η διαδρομή είναι μέτριας δυσκολίας διάρκειας 2,5 ωρών περίπου ,κυρίως σε αγροτικό δρόμο και δεν θα είναι κυκλική.

Η αναχώρηση με το pullman θα γίνει στις 09:00 από το My Market του κεντρικού parking της Μυτιλήνης και τα παπούτσια πεζοπορίας , είναι απαραίτητα.

Παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή για τη μεταφορά με το pullman, την ταβέρνα ή απλώς το ότι θα περπατήσετε μαζί μας έως τις 20:00 της Παρασκευής 08/11 κατά προτίμηση μέσω της φόρμας δήλωσης, αλλιώς τηλεφωνικά στο 6946306487 (Αντωνία). Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τις διαθέσιμες θέσεις, δεν θα γίνεται πλέον αποδοχή απαντήσεων από την φόρμα δήλωσης και θα τηρηθεί χρονική σειρά προτεραιότητας. Για τυχόν ακυρώσεις παρακαλούμε να ειδοποιήσετε εγκαίρως μόνο τηλεφωνικά.

Πεζοπορικός Σύλλογος Ορείας

Μοιράσου το άρθρο!