Περιβάλλον

01/06/2020 - 15:15

Μπράβο τους! Καθάρισαν! - Ευχαριστήρια δήλωση Ταξιάρχη Βέρρου στους εθελοντές

Ευχαριστήρια δήλωση του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρου:

«Οφείλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους μεμονωμένους εθελοντές, αλλά και τους συλλόγους για τη συγκλονιστική τους υποστήριξη τις τελευταίες ημέρες, στις παρεμβάσεις του Δήμου για τον καθαρισμό των κοινόχρηστων χώρων και των παραλιών μας. 

Οι αξιέπαινες εθελοντικές δράσεις καθαρισμού που έγιναν στη Σκάλα Καλλονής, στο Σκαλοχώρι, στο Μόλυβο και στα Παράκοιλα, αποδεικνύουν στην πράξη ότι η υπόθεση του νέου μας Δήμου, μας αφορά όλους και πως μπορούμε να την πάρουμε στα χέρια μας!

Αντίστοιχες ευχαριστίες οφείλω να απευθύνω και στις αντιδημάρχους Εθελοντισμού & Πολιτισμού Ζαχαρώ Ιαωκείμ, Περιβάλλοντος Ασανούλα Γιαννή-Κοκκινέλλη και Τουρισμού Αφροδίτη Βατή για την υποστήριξή τους στις τελευταίες δράσεις, αλλά και στους προέδρους των κοινοτήτων Σκάλας Καλλονής Μπάγκαλα Βασίλη, Σκαλοχωρίου Δέσπινα Μαϊάκη, Μολύβου Θανάση Ανδριώτη, Παρακοίλων Χατζηπαντελή Γεώργιο και την Πρόεδρο του Συλλόγου «Ροδόδεντρο» Γεωργία Τσιριμπλή. 

Οι όμορφες αυτές εικόνες του Σαββατοκύριακου, σε συνδυασμό με τη δυναμική μας προσπάθεια να βελτιώσουμε την καθημερινότητα του Δήμου μας, είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους επενδύουν στην ανόητη εσωστρέφεια και στο να μείνουμε για πάντα στη μιζέρια. 

Προχωράμε»! 

Μοιράσου το άρθρο!