Περιβάλλον

06/08/2020 - 07:26

Παιδική Χαρά στην Καλλιθέα Μυτιλήνης: μοναδική συλλογή από περιττώματα σκύλων!

Μια μοναδική συλλογή έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν γονείς και παιδιά που θα βρεθούν στην Παιδική Χαρά στην Καλλιθέα Μυτιλήνης (στην οδό Ευστ. Αθανασιάδη)

Μια τεράστια συλλογή από περιττώματα σκύλων!  Περιττώματα σε διάφορα μεγέθη και σε διάφορες χρονικές στιγμές. Υπάρχουν τα φρέσκα, υπάρχουν και τα αποξηραμένα. Η συλλογή είναι δυναμική και διαρκώς μεγαλώνει! 

Περιττώματα σε όλη την παιδική χαρά! Κάθε μέτρο και μια διαφορετική συλλογή! Το θέαμα μοναδικό! Είναι ένα θέαμα που σίγουρα δεν υπάρχει σε καμία άλλη παιδική χαρά. Γιατί εδώ όπως αναφέραμε μιλάμε για τεράστια συλλογή! 

Πέρα την αστεία προσέγγιση του θέματος η εικόνα που έχει η Παιδική Χαρά στην Καλλιθέα είναι άκρως απογοητευτική. Ασφαλώς και δεν μπορεί κάποιος να αποδείξει αν τα περιττώματα είναι από αδέσποτα  ή από δήθεν ζωόφιλους.  Αυτό όμως που εύκολα μπορεί να αποδείξει κάποιος είναι ότι η παιδική χαρά της Καλλιθέας δεν είναι στις προτεραιότητες της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Μυτιλήνης.

Κάτοικοι της περιοχής μας τόνισαν ότι πριν από μερικές εβδομάδες έκαναν δεκάδες τηλεφωνήματα στο Δήμο Μυτιλήνης για να έρθει συνεργείο να κόψει τα χόρτα στην παιδική χαρά που ήταν πάνω από το 1,5 μέτρο!  Από τότε συνεργείο καθαριότητας δεν έχει περάσει από την παιδική χαρά…

Και η συλλογή από τα περιττώματα των σκύλων μεγαλώνει….

Μυτιλήνη 2020!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες

Μοιράσου το άρθρο!