Περιβάλλον

14/11/2021 - 09:00

Πεζοπορία στον καστανιώνα της Αγιάσου την Κυριακή 14 Νοεμβρίου

Η  γιορτή του κάστανου στην Αγιάσο μπορεί να ακυρώθηκε και φέτος, αυτό όμως δεν εκμηδένισε την όρεξή μας για ευωδιές και γεύσεις της περιοχής. Να πατήσουμε τα αφράτα χώματα που μετά την αρκετή υγρασία των τελευταίων ημερών θα αναβλύζουν έντονα αρώματα, να μαζέψουμε τα αγκαθωτά σακουλάκια που μέσα τους κρύβουν θησαυρό μοναδικό και εκπλήξεις! Σας προσκαλούμε για πεζοπορία στον καστανιώνα της Αγιάσου!

Ραντεβού την Κυριακή 14 Νοεμβρίου στις 09:00 στο My Market απ' όπου θα μας πάρει το λεωφορείο για να μας αφήσει στην Αγιάσο. Με τα πόδια θα φτάσουμε στο  Δημαρχείο της Αγιάσου όπου βρίσκεται η αφετηρία της πεζοπορίας μας. Η διαδρομή θα είναι κυκλική, μέτριας δυσκολίας και θα είναι διάρκειας περίπου 3 ωρών. Θα περιλαμβάνει και απαιτητικές ανηφόρες και κατηφόρες, λόγω του ανάγλυφου της περιοχής, με έντονες κλίσεις και γι' αυτό απαραίτητα είναι τα παπούτσια πεζοπορίας και το μακρύ παντελόνι.

Σας ενημερώνουμε πως λόγω των έκτακτων μέτρων που ισχύουν από το Σάββατο 6 Νοεμβρίου θα αναγκαστούμε να δεχτούμε δηλώσεις συμμετοχής μόνο από πλήρως εμβολιασμένους ή όσους μας επιδείξουν αρνητικό RAPID TEST (εως 48 ωρών) ή PCR. Θα γίνει έλεγχος κατά την επιβίβαση στο πούλμαν και για όσους δεν πληρούν τις προϋποθέσεις, δυστυχώς δε θα τους επιτραπεί η είσοδος σε αυτό.

Μετά το πέρας της πεζοπορίας θα οδηγηθούμε σε ταβέρνα της περιοχής όπου και θα γίνει και 2ος έλεγχος πιστοποιητικών (από τον ταβερνιάρη αυτή τη φορά).

Παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή στη Φόρμα Υποβολής Συμμετοχής για το πιστοποιητικό που κατέχετε, το λεωφορείο αλλά και για το φαγητό το αργότερο έως την Παρασκευή 18:00 ώστε να ενημερώσουμε τον ταβερνιάρη εγκαίρως για τις προτιμήσεις μας. Οι θέσεις στο λεωφορείο είναι περιορισμένες λόγω μέτρων κατά του covid και γι' αυτό κρατήστε τη δική σας εγκαίρως.

Τέλος, σας ενημερώνουμε πως η ακύρωση της Δήλωσης Συμμετοχής σας είναι ελεύθερη και χωρίς συνέπειες μέχρι το κλείσιμο της φόρμας. Από εκεί και μετά θα υποχρεούστε σε καταβολή του αντιτίμου των 5€  το οποίο θα πληρώνεται στην επόμενη οργανωμένη πεζοπορία μας.

Καλή μας αντάμωση!

Μοιράσου το άρθρο!