Περιβάλλον

12/01/2020 - 10:00

Στο πέτρινο μονοπάτι της Θερμής ο Ορειάς

Αυτή την Κυριακή 12  Ιανουαρίου, καλωσορίζοντας το 2020 θα περπατήσουμε στην  περιφέρεια Θερμής. Θα ξεκινήσουμε από τον περιφερειακό δρόμο Παμφίλων -Θερμής και περπατώντας σε μονοπάτια , αγροτικούς δρόμους και ελαιώνες, απολαμβάνοντας τη θέα προς τα απέναντι παράλια  θα κατευθυνθούμε προς τον Άγιο Ραφαήλ όπου θα κάνουμε στάση για προσκύνημα. Στη συνεχεια ακολουθώντας το πέτρινο μονοπάτι θα καταλήξουμε στο χωριό της Θερμής.

Η διαδρομή θα διαρκέσει περίπου 3 :0ώρες και δεν είναι κυκλική.  Τα παπούτσια πεζοπορίας είναι απαραίτητα ,όπως και ένα αδιάβροχο και το μπαστούνι μας για να αποφύγουμε τα γλυστρίματα . Στη Θερμή θα υπαρχει ελευθερος χρόνος για καφέ.

 Η αναχώρηση με το pullman θα γίνει στις  10:00 από το My Market του κεντρικού parking της Μυτιλήνης.Προτεραιότητα για τη μεταφορά με το pullman θα έχουν τα μέλη του συλλόγου  που παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή κατά προτίμηση μέσω της φόρμας δήλωσης, αλλιώς τηλεφωνικά στο 6946306487 (Αντωνία). Θα τηρηθεί χρονική σειρά προτεραιότητας. Όσοι επιθυμούν να περπατήσουν για πρώτη ή δεύτερη φορά μαζί μας και δεν έχουν γραφτεί στο σύλλογο παρακαλούνται να μην χρησιμοποιήσουν την φόρμα δήλωσης και απλώς να επικοινωνήσουν με το 6946306487 (Αντωνία). Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τις διαθέσιμες θέσεις, δεν θα γίνεται πλέον αποδοχή απαντήσεων από την  φόρμα δήλωσης .Για τυχόν ακυρώσεις παρακαλούμε να ειδοποιήσετε εγκαίρως μόνο τηλεφωνικά.

Σας ευχόμαστε καλή χρονιά , χρόνια πολλά και όμορφες πεζοπορικές συναντήσεις.

 

Πεζοπορικός Σύλλογος Ορειάς 

 

Μοιράσου το άρθρο!