Περιβάλλον

27/10/2010 - 09:15

Πυρά Τεντόμα κάτα Βερβέρη για το τυροκομείο

Όψιμο χαρακτηρίζει ο κος Τεντόμας  με ανακοίνωσή του το ενδιαφέρον του κου Βερβέρη για τη ρύπανση από το  τυροκομείο στο Σκαλοχώρι σε Δελτίο Τύπου.

Αναλυτικότερα :

Η επίθεση του υποψηφίου Αντιπεριφεριάρχη, με την παράταξη του Νάσου Γιακαλή, κ. Ηρ. Βερβέρη εναντίον του κ. Νομάρχη σχετικά με την ανοχή του τελευταίου απέναντι στους ιδιοκτήτες του τυροκομείου «ΛΕΣΒΙΓΑΛ» στη περιοχή Σκαλοχωρίου μόνο το γέλιο μπορεί να προκαλέσει. Οι πάντες γνωρίζουν  ότι την ίδια τακτική με αυτή του κ. Βογιατζή είχε εφαρμόσει και ο ίδιος ο κ. Βερβέρης και η παράταξη του κ. Βουνάτσου όταν κατείχαν την Νομαρχιακή Αρχή στα χρόνια 1999-2003. Κι αυτό γιατί η μόλυνση των ποταμών του Σκαλοχωρίου από τα απόβλητα των τυροκομείων της περιοχής είναι ένα διαχρονικό έγκλημα διάρκειας τριάντα τουλάχιστον ετών. Ας σταματήσει λοιπόν το προεκλογικό του «ενδιαφέρον»  για την προστασία του περιβάλλοντος της περιοχής γιατί ο κόσμος της περιοχής και κυρίως οι Σκαλοχωρίτες και μνήμη έχουν και κρίση, ώστε να ξέρουν ότι χωρίς τον δικό τους αγώνα δεν θα είχαμε τα σημερινά αποτελέσματα.

Επίσης γνωρίζουν και ποιοί στάθηκαν δίπλα τους στις δύσκολες στιγμές και ανακίνησαν το θέμα, όταν καμία παράταξη του νομ. συμβουλίου δεν μιλούσε παρά  μόνο η «παράξενη» και ασυμβίβαστη «Έχει ρεζέρβα τ’ όνειρο»

Μοιράσου το άρθρο!