Περιβάλλον

31/12/2014 - 17:18

100 φωτογραφίες από τη χιονισμένη Αγιάσο.... Υπερθέαμα από την "Ελβετία του Αιγαίου"

mg alt="" src="http://www.lesvosnews.net/sites/default/files/basic_article_photos/2agiasos%20%20%283%29.jpg" style="width: 640px; height: 427px;" />

 

Όταν ζεις στη Μυτιλήνη και ακούς τη λέξη «χιόνι» αυτόματα η σκέψη σου πάει στην Αγιάσο. Εκεί το χιόνι είναι τακτικός επισκέπτης (σε σχέση με άλλα μέρη του νησιού). Αλλά δεν είναι ένας απλό επισκέπτης…. Το χιόνι χαρίζει στην Αγιάσο μοναδικές εικόνες ομορφιάς.  Το χρώμα της Αγιάσου δένει αρμονικά με το λευκό του χιονιού. Αλλά όλα αυτά τα λόγια δεν έχουν καμία αξία…. 
Ας μιλήσουν οι εικόνες ….  Η Αγιάσος αποχαιρετά το 2014 δίνοντας το μήνυμα για τις «άσπρες μέρες» του 2015 που έρχονται ! (ας είμαστε αισιόδοξοι)
 
Ας μιλήσουν λοιπόν οι εικόνες. Φωτογραφίες από τους  Δημοσθένη Σκλεπάρη , Παναγιώτη Κουτσκουδή, Σωτηρία Βαλαλά .  Φωτογραφίες από τις περιοχές  Καμπούδι, Ελβετία (ναι υπάρχει περιοχή της Αγιάσου με αυτό το όνομα …) Κήπο Παναγίας, Φολίδι, Ηρώο Πεσόντων, Πλατεία Δημαρχείου, Αγία Σωτήρα.
Το χιόνι όμως έχει και τα προβλήματά του και ειδησεογραφική ιστοσελίδα δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στην πτώση  δέντρου στην περιοχή του Παλαιού Δημοτικού Σχολείου Αγιάσου.  Ευτυχώς είχαμε μόνο υλικές ζημιές (3 τελευταίες φωτογραφίες – Αλίκη Παπαγεωργίου)
 
Απολαύστε λοιπόν άφοβα και χωρίς να κρύωνετε το υπερθέαμα που ακολουθεί στην gallery φωτογραφιών
 
 

Μοιράσου το άρθρο!