Περιβάλλον

14/06/2012 - 13:26

60.000 Ευρώ για αποκατάσταση οδοστρώματος από το Δήμο Λέσβου - Απομάκρυνση οχημάτων από το Κιόσκι

Ο Δήμος Λέσβου κάνει γνωστό ότι από σήμερα Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012, το πρωί, υλοποιείται πρόγραμμα αποκατάστασης φθαρμένων τμημάτων του ασφαλτοστρωμένου οδοστρώματος των Δημοτικών Ενοτήτων Μήθυμνας, Γέρας, Καλλονής και Μυτιλήνης. Η συγκεκριμένη εργολαβία είναι ύψους 60.000 Ευρώ, και εκτελείται με ποσότητες ασφάλτου τις οποίες το εργοστάσιο του προμηθευτή μόλις σήμερα μπόρεσε να παραδώσει και λόγω των καιρικών συνθηκών. Ιδίως δε στην πόλη της Μυτιλήνης και στα περίχωρα, θα αποκατασταθούν και τμήματα της φθαρμένης μέχρι σήμερα οδοστρωσίας, με χρήση των μηχανημάτων του Δήμου και προσωπικό της Τεχνικής Υπηρεσίας μας.

Επίσης, από την ερχόμενη εβδομάδα αποκαθίσταται πλήρως η πλατεία μπροστά από τη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Μυτιλήνης και το Αρχαιολογικό Μουσείο Μυτιλήνης, στο Κιόσκι, η οποία για πολλά χρόνια παρέμενε σε πολύ κακή κατάσταση. Οι εργασίες θα εκτελεσθούν από συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Λέσβου και με υλικά τα οποία προμηθεύτηκε ήδη ο Δήμος μας.

Παρακαλούνται οι κάτοχοι αυτοκινήτων και λοιπών οχημάτων, τα οποία βρίσκονται σταθμευμένα στον περίβολο της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Μυτιλήνης και του Αρχαιολογικό Μουσείου Μυτιλήνης, στο Κιόσκι, να τα μεταφέρουν αμέσως γιατί συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Λέσβου, θα πραγματοποιήσουν εργασίες αποκατάστασης του πλακόστρωτου της εν λόγω πλατείας. 

Μοιράσου το άρθρο!