Περιβάλλον

17/01/2011 - 13:36

Αλήθεια ο κος Κώστας Μουτζούρης ζει στη Μυτιλήνη ή είναι επισκέπτης?

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο κος ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ!!!!

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν πολλοί κάτοικοι της Μυτιλήνης με την πρόταση του τέως πρύτανη του ΕΜΠ Κώστα Μουτζούρη να δημιουργηθούν 4 λωρίδες κυκλοφορίας στην προκυμαία της Μυτιλήνης. Για το σκοπό αυτό προτείνεται η διαπλάτυνση της προκυμαίας κατά πέντε έως οκτώ μέτρα, αναλόγως των αναγκών. Η διαπλάτυνση θα γίνει από τη θέση της παλαιάς Νομαρχίας έως το ξενοδοχείο “Blue Sea” με την κατασκευή περιμετρικού κρηπιδότοιχου και επιχωμάτωση.

Προφανώς ο κος Μουζτούρης νομίζει ότι η Μυτιλήνη είναι Αθήνα... Αντί να ακουστεί μια πρόταση για πεζοδρόμηση της προκυμαίας και αξιοποίηση-δημιουργία Βόρειας και Νότιας παράκαμψης  εμείς  ακούμε σαν ιθαγενείς το σωτήρα κο Μουτζούρη !!!! .

Η Μυτιλήνη έχει θάλασσα! Και αυτή είναι ένα τμήμα της ομορφιάς της! Αν δίπλα στη θάλασσα βάλουμε 4 λωρίδες τότε η Μυτιλήνη δεν θα είναι Μυτιλήνη.  Δεν είναι δυνατόν για το κυκλοφοριακό πρόβλημα μερικών λεπτών την ημέρα να θυσιάζουμε την ΠΟΛΗ ΜΑΣ!!!!

(Και μια παρατήρηση : περιμένουμε επιτέλους από τους ανθρώπους που ζουν ΜΟΝΙΜΑ εδώ να αντιδράσουν σε  τέτοιες προτάσεις... )

Να σημειωθεί ότι ο κος Μουτζούρης  συμπληρώνει την πρότασή του με δημιουργία ποδηλατόδρομου και αναφέρεται και στην κακή κατάσταση του  πεζοδρομίου  της προκυμαίας.

Μοιράσου το άρθρο!