Περιβάλλον

22/07/2013 - 14:40

Είδαν άσφαλτο στα Λουτρά

Ο

λοκληρώθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε, η ασφαλτόστρωση του τμήματος του Δημοτικού δρόμου στη Σκάλα Λουτρών, 200 μέτρων περίπου έως τη συμβολή του με τον Επαρχιακό δρόμο Κουντουριδιάς – Μυτιλήνης, το οποίο δεν συμπεριλαμβανόταν στην εργολαβία του εκτελούμενου από το Δήμο Λέσβου, με επιστασία της Δ.Ε.Υ.Α.Λ. έργου ύδρευσης – αποχέτευσης Σκάλας Λουτρών, ύψους 1.100.000 Ευρώ

Έτσι ολοκληρώνεται ένα «πολύπαθο», αλλά πολύ σημαντικό για το περιβάλλον και τους κατοίκους της όμορφης αυτής περιοχής έργο, το οποίο, όπως είναι γνωστό,  είχε εγκαταλείψει ο πρώτος εργολάβος, από το έτος 2010 και τον οποίο η νέα Δημοτική Αρχή κήρυξε έκπτωτο και το επαναδημοπράτησε, αφού πέτυχε να εξοικονομήσει και τις σχετικές πιστώσεις.

Ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, που επισκέφθηκε το έργο συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Λ., Σωτήρη Μαρινάτο και στελέχη της επιχείρησης, και τους ανάδοχους του έργου, για να ρυθμίσει τις τελευταίες τεχνικές λεπτομέρειες για τη λειτουργικότητά του, παρουσία του πρ. Κοινοτάρχη και μέλους του Τ.Σ. Λουτρών, Βασίλη Μαμώλη και του Προέδρου του Συλλόγου Μικρασιατών Σκάλας Λουτρών «Το Δελφίνι», Δημήτρη Παπαχρυσού, εξέφρασε για ακόμη την ικανοποίηση του, αφού ένα έργο «γάγγραινα», που κληρονόμησε η παρούσα Δημοτική Αρχή, ολοκληρώνεται, βάζοντας τέλος στην ταλαιπωρία των κατοίκων της Σκάλας Λουτρών.   

Μοιράσου το άρθρο!