Περιβάλλον

11/09/2015 - 12:40

Καθαρή Μυτιλήνη

Σ

ε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται από το Δήμο Λέσβου και την Αντιδημαρχία Καθαριότητας, οι εργασίες καθαριότητας και απολύμανσης με ειδικά φάρμακα, πάρκων, πλατειών και δημοσίων χώρων, στη Μυτιλήνη, μετά την αναχώρηση από το νησί μας χιλιάδων παράτυπων μεταναστών και προσφύγων.

Ήδη από χθες έχει καθαρισθεί και απολυμανθεί σχολαστικά το μεγαλύτερο μέρος των παραπάνω χώρων από το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού και του μηχανολογικού εξοπλισμού του Δήμου Λέσβου.

Θα θέλαμε επίσης να ενημερώσουμε τους επισκέπτες που προγραμματίζουν αν έρθουν στο νησί μας, τους γονείς των πρωτοετών και των λοιπών φοιτητών, αλλά και τους ίδιους τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ότι η πόλη της Μυτιλήνης παραμένει απόλυτα ασφαλής, καθαρή και έτοιμη  να τους υποδεχθεί. Σε συνεργασία με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό, για να μην επαναληφθούν οι άσχημες στιγμές που ζήσαμε τις προηγούμενες μέρες.

Τέλος, ο Δήμος Λέσβου, ευχαριστεί το Επιμελητήριο Λέσβου και τον Εμπορικό Σύλλογο Μυτιλήνης, για την προσφορά υλικών καθαρισμού και απολύμανσης.

 

Δήμος ΛΕΣΒΟΥ

 

Μοιράσου το άρθρο!