Περιβάλλον

02/04/2019 - 06:26

Let’s Do It Ερεσός - Κυριακή 7 Απριλίου

Κυριακή 7 Απριλίου 2019 – 11:00 π.μ.

Πραγματοποιούμε εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε κάθε γωνιά της Ερεσού.

Η φετινή μας δράση θα είναι αφιερωμένη σε όσους νιώθουμε οικογένειά μας, για να ζήσουμε όμορφες στιγμές προσφοράς μαζί!
Τι σημαίνει λοιπόν οικογένεια;
Για τους περισσότερους από εμάς είναι οι γονείς μας, τα αδέρφια μας, οι συγγενείς μας… είναι οι άνθρωποι που αγαπάμε. Για κάποιους τα ζωάκια μας που μας κρατάνε συντροφιά… για κάποιους άλλους, μπορεί να είναι φορείς που προσφέρουν σημαντικό κοινωνικό έργο ή άνθρωποι που δεν έχουμε γνωριστεί ποτέ από κοντά, αλλά μας ενώνει ένα όνειρο μεγαλύτερο από εμάς.
Για φέτος λοιπόν... δράση με την οικογένεια.

Την πανελλήνια εθελοντική εκστρατεία Let's Do It Greece στην Ερεσό, όπως κάθε χρόνο, συντονίζει ο Φορέας Ανάπτυξης και Προβολής Ερεσού με την πολύτιμη συμμετοχή του Πολιτιστικού, Εξωραϊστικού Συλλόγου Ερεσίων «Φανίας», του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων «Μινάβρα», του Ιππικού Συλλόγου «Άγιος Γεώργιος – Τατάρια», του Συλλόγου ενοικιαζομένων δωματίων Ερεσού,   των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου, του International Eressos women’s festival και του Δήμου Λέσβου.

Έναρξη: 11:00 π. μ. - Συγκέντρωση στην πλατεία της Σκάλας Ερεσού και στην κεντρική πλατεία της Ερεσού, ανάλογα με το που θα δραστηριοποιηθεί ο καθένας.
Οι υπεύθυνοι θα μοιράσουν σε όλους τους εθελοντές σακούλες και γάντια και θα υποδείξουν σε κάθε ομάδα τη θέση δράσης της.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Παρακαλούμε να φοράτε καπέλο, αντηλιακό και αν έχετε πάνινα γάντια, σκούπες και εργαλεία κήπου, φέρτε τα μαζί σας.


Λήξη: 13:00 - Συγκέντρωση στην πλατεία της Σκάλας Ερεσού για τον ετήσιο Διαγωνισμό Σκουπιδιού στις κατηγορίες:
Ανακύκλωση
Ιστορία - Παράδοση
Μήνυμα
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάθε ομάδα οφείλει να συγκεντρώσει τις γεμάτες σακούλες σε εμφανή σημεία ώστε να τα μαζέψουν τα φορτηγά του Δήμου.

Μοιράσου το άρθρο!