Περιβάλλον

03/12/2014 - 07:08

Με τον ΟΡΕΙΑΣ σε Πέτρα - Μόλυβο και ...... Χριστουγεννιάτικο Παζάρι

Α

υτή την Κυριακή  7 Δεκεμβρίου  θα πάμε Πέτρα-Μόλυβο. Η συνπεζοπόρος μας Έλσα Μάες θα μας οδηγήσει στα μονοπάτια της Πέτρας σε μία μέτριας δυσκολίας και σχετικά σύντομη  πεζοπορία(διάρκειας 2:30 περίπου ωρών) ώστε να έχουμε το χρόνο και τη δύναμη για τη συνέχεια που θα είναι ο Μόλυβος και το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του. Όσοι θέλουν θα το επισκεφθούν για να απολαύσουν τους πάγκους με τα γλυκά, τις υπέροχες σούπες και το ζεστό γλυκό κρασί (Gluehwein), όσοι δεν θέλουν απλώς θα περιπλανηθούν στον χειμωνιάτικο μελαγχολικό Μόλυβο.
 Η μετάβαση θα γίνει με πούλμαν και εναλλακτικά με αυτοκίνητα , το  κόστος θα επιμεριστεί στους συμμετέχοντες και θα θέλαμε και πάλι να δηλώσετε μέχρι την Παρασκευή την συμμετοχή σας στο τηλέφωνο του Θόδωρου Κουρογένη  (6972176208) ή στο e-mail μας (oreias.gr@gmail.com) για να μπορέσουμε να κάνουμε καλύτερο προγραμματισμό.
 Η αναχώρηση μας θα είναι από τον Βερόπουλο στις 10:00 ( σας παρακαλούμε να έλθετε λίγο νωρίτερα ώστε να μην καθυστερήσουμε και χάσουμε τη σούπα ) και η επιστροφή θα ξεκινήσει από τον Μόλυβο περίπου στις 5:30.


Επειδή ο καιρός προβλέπεται βροχερός σας παρακαλούμε να έχετε μαζί σας κάτι αδιάβροχο και να φοράτε όπως πάντα αδιάβροχα μποτάκια πεζοπορίας .

Μοιράσου το άρθρο!