Περιβάλλον

20/01/2016 - 14:45

Τι θα γίνει με την οδό Κομνηνάκη στη Μυτιλήνη; Απάντηση θα δώσει η λαϊκή συνέλευση;

 

Σε εφαρμογή των πρόσφατων αποφάσεων του Συμβουλίου της Δ/Κ Μυτιλήνης και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, ο Πρόεδρος της Μυτιλήνης Πάνος Πίτσιος και ο Αντιδήμαρχος Πράσινου & Ποιότητας Ζωής Νίκος Καρασάββας, διοργανώνουν ανοιχτή λαϊκή συνέλευση, προκειμένου να εξεταστεί και να συζητηθεί από μηδενική βάση το κυκλοφοριακό θέμα της οδού Κομνηνάκη και του Πάρκου Χατζηδήμου. 

 
Δεδομένων των πολλών απόψεων και προτάσεων που έχουν κατατεθεί αναφορικά με τον τρόπο “λειτουργίας” του συγκεκριμένου δρόμου και του παρακείμενου πάρκου, καθώς και της πλήρους κυκλοφοριακής σύγχυσης και αταξίας που επικρατεί στην περιοχή καθόλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας, με αποτέλεσμα να εγκυμονεί αυξημένος κίνδυνος για την ασφαλή διέλευση τόσο των πεζών όσο και των οδηγών οχημάτων, η εξ αρχής επαναπροσέγγιση του θέματος, κρίθηκε άκρως επιβεβλημένη.  
 
Η λαϊκή συνέλευση, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 11:30 π.μ. στο Πάρκο Χατζηδήμου και θα έχει το χαρακτήρα του ανοιχτού διαλόγου – διαβούλευσης και της επιτόπιας αυτοψίας – περιήγησης της περιοχής. 
 
Στην ανοιχτή αυτή συγκέντρωση, προσκαλούνται να συμμετάσχουν όλοι οι περίοικοι, οι καταστηματάρχες – επιχειρηματίες της περιοχής, οι επαγγελματίες οδηγοί ταξί και όποιοι άλλοι εκπρόσωποι φορέων ή δημότες έχουν άποψη και μπορούν να συνεισφέρουν θετικά στο διάλογο και στη λήψη των βέλτιστων για όλους αποφάσεων.
 
Σε περίπτωση ακραίων καιρικών φαινομένων, η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή, την ίδια ώρα.    
 
Ο Πρόεδρος Δ/Κ Μυτιλήνης,                                       Ο Γραμματέας του Συμβουλίου
 
 
 
    Πάνος Μιχ. Πίτσιος                                                             Γιώργος Καρίνος 
 

Μοιράσου το άρθρο!