Περιβάλλον

07/03/2019 - 16:09

Tσιμεντόστρωση στην «Φερόγια»

Εργασίες διαμόρφωσης και τσιμεντόστρωσης τμημάτων του αγροτικού δρόμου προς την παραλία «Φερόγια», μεταξύ των παραθεριστικών οικισμών «Τσόνια» και «Γενί Λιμάνι» στη Δημοτική Ενότητα  Μανταμάδου, πραγματοποιήθηκαν από τον Δήμο Λέσβου, αποκαθιστώντας έτσι χρόνια προβλήματα σε καίρια σημεία, που πολλές φορές ήταν απροσπέλαστα.


Πρόκειται για σημεία που παρουσίαζαν έντονες φθορές εξ’αιτίας των μεγάλων κλίσεων και των φετινών συνεχών έντονων βροχοπτώσεων που επέτειναν τα προβλήματα. Με την απολύτως απαραίτητη αυτή παρέμβαση, διευκολύνεται αισθητά η καθημερινότητα των κατοίκων της περιοχής, εξασφαλίζεται η ικανοποιητική πρόσβασή γεωργών και κτηνοτρόφων στις ιδιοκτησίες τους, αλλά και η πρόσβαση των επισκεπτών στην παραλία «Φερόγια».


«Δίνουμε πάντα προτεραιότητα στην αγροτική οδοποιία με συνεχείς συντηρήσεις και επισκευές. Στο μέτρο των δυνατοτήτων μας κάνουμε ο,τι είναι δυνατό για την αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων που προέκυψαν από την παρατεταμένη φετινή κακοκαιρία στο μεγαλύτερο μέρος του αγροτικού οδικού δικτύου της περιοχής μας, αποκαθιστώντας με τσιμέντο σημεία που χρήζουν άμεσης παρέμβασης», δήλωσε σχετικά ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Μανταμάδου Στέφανος Αποστόλου.

Μοιράσου το άρθρο!