Περιβάλλον

23/05/2013 - 07:30

WWF Ελλάς Εργαστήριο για τους υγρότοπους της Λέσβου - Εκδηλώσεις

WWF Ελλάς Εργαστήριο για τους υγρότοπους της Λέσβου - Εκδηλώσεις

Το WWF Ελλάς, στο πλαίσιο του εθελοντικού προγράμματος «Δίκτυο για την Παρακολούθηση της Κατάστασης των Υγρότοπων της Λέσβου» και σε συνεργασία με το προσωπικό του Κέντρου Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Καλλονής και τη συμβολή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, διοργανώνει στις 1 και 2 Ιουνίου 2013, δράσεις περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης για τους υγρότοπους της Λέσβου.

Εργαστήριο για τους Υγρότοπους της Λέσβου διοργανώνεται το Σάββατο 1η Ιουνίου 2013, στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Καλλονής. Στόχος του εργαστηρίου είναι η μετάδοση τεχνογνωσίας και εμπειρίας σε ό, τι αφορά τους νησιωτικούς υγρότοπους σε ενεργούς πολίτες που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην παρακολούθηση των υγροτοπικών περιοχών στο Δίκτυο Παρακολούθησης της Κατάστασης των Υγρότοπων της Λέσβου Απαραίτητη είναι η δήλωση συμμετοχής. Πληροφορίες στο συνημμένο
«Μία μέρα στον υγρότοπο της Καλλονής με τα μάτια ενός ερευνητή», εκδήλωση που απευθύνεται σε όλους τους κατοίκους του νησιού, ενώ είναι ιδανική για οικογένειες με μικρότερα παιδιά. την Κυριακή 2 Ιουνίου 2013, 10:00 - 13:00, στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Καλλονή. Πληροφορίες στο συνημμένο.
Το Δίκτυο Παρακολούθησης της Κατάστασης των Υγρότοπων της Κρήτης, Λέσβου και Πάρου υλοποιείται με την υποστήριξη του Συστήματος της Coca-Cola στην Ελλάδα (Coca-Cola Τρία Έψιλον και Coca-Cola Hellas), στο πλαίσιο του περιβαλλοντικού προγράμματος «Αποστολή Νερό».

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής για το εργαστήριο: Μαρία Νοΐδου, συντονίστρια εθελοντικών δράσεων στην Κρήτη WWF Ελλάς, τηλ: 6973 017943, m.noidou@wwf.gr

Μοιράσου το άρθρο!