Πολιτική

03/10/2023 - 15:37

Άδωνις: Στηρίζω την υποψηφιότητα του Αλκιβιάδη Στεφανή

«Ένας εξαιρετικός στρατιωτικός και άξιος συμπολίτης μας»

 

Την πλήρη και ανεπιφύλακτη υποστήριξή του προς το πρόσωπο του στρατηγού Αλκιβιάδη Στεφανή για την περιφέρεια του Β. Αιγαίου εκφράζει ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος πρόκειται να μεταβεί σήμερα στη Μυτιλήνη, έτσι ώστε να «μπορέσει να του σφίξει το χέρι από κοντά».

«Σήμερα, το απόγευμα, θα πάω στη Μυτιλήνη, γιατί θέλω να στηρίξω την υποψηφιότητα του φίλου μου και άξιου στρατηγού Αλκιβιάδη Στεφανή, ο οποίος θα είναι ένας εξαιρετικός περιφερειάρχης», αναφέρει ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

«Θέλω να πάω ο ίδιος να του σφίξω το χέρι που ένας άνθρωπος που κατάφερε να φθάσει τόσο ψηλά στην ιεραρχία των Ενόπλων Δυνάμεων και να τιμήσει την Ελλάδα, αποφασίζει να εκθέσει τον εαυτό του στην κρίση των συμπολιτών του», συμπληρώνει ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στο πρόσωπο του Αλκιβιάδη Στεφανή.

Πράγματι, ο υπουργός Εργασίας υπενθυμίζει, με την παρέμβασή του, το γεγονός ότι ο Αλκιβιάδης Στεφανής υπήρξε ένας διακεκριμένος ανώτατος αξιωματικός των Ενόπλων Δυνάμεων και ότι διετέλεσε άξιος εξωκοινοβουλευτικός υφυπουργός Εθνικής Άμυνας στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη από τις 9 Ιουλίου 2019 έως την 31η Αυγούστου 2021.

 

Υπενθυμίζεται ακόμη ότι, τον Οκτώβριο του 2019, ανέλαβε «ειδικός συντονιστής για το προσφυγικό», σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού και ότι, τον Μάρτιο του 2022, με απόφαση του Πρωθυπουργού ορίστηκε Σύμβουλος της κυβέρνησης επί θεμάτων ακριτικών περιοχών και Αγίου Όρους.

Μοιράσου το άρθρο!