Πολιτική

13/10/2023 - 23:03

Αλ. Στεφανής: Στόχος μας,η επόμενη πενταετία να είναι αφιερωμένη σε έργα τομής

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Αλκιβιάδης Στεφανής, συνεχίζει ακάθεκτος λίγο πριν το τέλος της προεκλογικής περιόδου και δύο ημέρες μόλις πριν το στήσιμο της κάλπης του Β’ Γύρου.

 

Νωρίς το απόγευμα, ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ» παραχώρησε συνέντευξη στο «NGO RADIO» και τον δημοσιογράφο, κ. Στέλιο Νικολαΐδη. Μεταξύ άλλων, είπε: «Εκείνο που θέλω να πω, είναι ότι σε αυτές τις εκλογές, στις τελευταίες, πριν ξεκινήσει η πραγματική δουλειά, οι άνθρωποι πρέπει να σκεφτούν ότι ψηφίζουν για τον τόπο μας, για την πόλη μας, για το χωριό μας, για το σπίτι μας. Ψηφίζουν για να γίνουν έργα και να βελτιωθεί η καθημερινότητα τους. Επομένως, επιλέγουμε ανθρώπους αποτελεσματικούς πάνω από οποιοδήποτε κομματική προέλευση».

Απευθύνθηκε στους πολίτες της Σάμου μέσω του ράδιο ΙΟΝΙΑ και τον δημοσιογράφο, κ. Γιάννη Ποντικό, λέγοντας: « Μια συναρπαστική προεκλογική περίοδος φθάνει στο τέλος. Είμαι υπερήφανος για όλη την προσπάθεια της ομάδας μου και για τους υπέροχους νησιώτες μας. Όλοι μαζί θα φέρουμε το Βόρειο Αιγαίο σε τροχιά εξωστρέφειας, ευημερίας και ανάπτυξης. Στόχος μας, η επόμενη πενταετία να είναι αφιερωμένη σε έργα τομής και που θα εξασφαλίζουν όλα εκείνα τα απαραίτητα στους κατοίκους, προσελκύοντας και νέους».

δ

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του “STAR” και τη δημοσιογράφο, κα. Μάρα Ζαχαρέα, μίλησε ο κ. Στεφανής. Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Θέλουμε να κάνουμε έργα πάνω στην πολιτική προστασία και στην αποθήκευση νερού. Οραματιζόμαστε ένα Βόρειο Αιγαίου φωτεινό και γι' αυτό θα εργαστούμε σκληρά με σχέδιο και πρόγραμμα».

δδ

Επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Λειμώνος και συμμετείχε στον Εσπερινό στην εκκλησία του Αγίου Ιγνατίου. Εκεί, είχε την ευκαιρία να προσευχηθεί και στη συνέχεια να συνομιλήσει με τους πιστούς.

Μοιράσου το άρθρο!