Πολιτική

08/04/2019 - 18:38

Αντωνέλλη προς Γεωργούλα: είχαμε καταθέσει πρόταση για ξενώνα φιλοξενίας συγγενών νοσηλευόμενων

Από τoν Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου γίνονται γνωστά τα παρακάτω:


Είδαμε την προηγούμενη εβδομάδα δημοσιευμένη στον τοπικό τύπο την πρόταση για την δημιουργία ξενώνα φιλοξενίας συγγενών νοσηλευόμενων στο Βοστάνειο Νοσοκομείο, του υποψήφιου Περιφερειάρχη κ. Γεωργούλα, προς την διοικήτρια του Νοσοκομείου Μυτιλήνης. 
Είναι μια πρόταση που είχαμε καταθέσει- μεταξύ άλλων- με το υπ’ αριθμ. πρωτ. 107 της 15/1/2014, προς την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου (επισυνάπτεται στο παρόν) έγγραφο μας, στις Προτάσεις για τη Διαμόρφωση Αναπτυξιακής Στρατηγικής για την Προγραμματική περίοδο 2014-2020, που υποβάλλαμε ως Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμου Λέσβου, έχοντας πλήρη επίγνωση της ανάγκης των ανθρώπων του τόπου μας. Δεν υλοποιήθηκε  μιας και δεν  υπήρξε τέτοια δυνατότητα, στην νέα Προγραμματική περίοδο.
Σίγουρα  αποτελεί θετική εξέλιξη η εκ νέου υποβολή της πρότασης  αυτής, μιας και όσο περισσότεροι διεκδικούμε την δημιουργία του, αυξάνουμε την πιθανότητα να υλοποιηθεί και να προσφέρει λύση σε ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί πολλούς συνοδούς- συγγενείς ασθενών, ειδικά στον τόπο μας που βάλλεται ως γνωστό από ακραία φτώχια.


Αναστασία Αντωνέλλη
Αναστασία Αντωνέλλη, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ

Επισυναπτόμενο αρχείο Μέγεθος
Προτάσεις Διαμ. Αναπτ. Στρατ. 2014-2020.doc 41.5 KB

Μοιράσου το άρθρο!