Πολιτική

16/09/2022 - 16:38

Απάντηση Βαλσαμίδη στον Περιφερειάρχη: 3 χρόνια δεν πήρα ποτέ απάντηση σε ότι πρόταση κατέθεσα

Με ιδιαίτερη έκπληξη ενημερώθηκα από τον ηλεκτρονικό τύπο για την επίθεση του κ. Περιφερειάρχη στο πρόσωπο μου με αφορμή την πρόταση που κατέθεσα για την επίσπευση της δημοπράτησης του έργου Αμπελικό - Σταυρός.

Τι να πει κανείς ..

16 χρόνια έχω την ιδιαίτερη τιμή να υπηρετώ την Αυτοδιοίκηση Β΄ Βαθμού με την στήριξη των συμπολιτών μου. Τόσο όταν κατείχα θέση ευθύνης, όσο και όταν ήμουν στην αντιπολίτευση προσπάθησα να συμβάλω πάντα δημιουργικά για να υλοποιηθούν έργα & δράσεις στον τόπο μας.

Ευτυχώς ο τόπος είναι μικρός και όλοι γνωριζόμαστε.

Οι πολίτες γνωρίζουν πολύ καλά τα έργα που υλοποιήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια, αυτά που προγραμματίσαμε και βρήκε ώριμα η σημερινή Περιφερειακή Αρχή, καθώς και τι απ' όλα αυτά υλοποιείται σήμερα .. μακάρι να υλοποιηθούν όσα προετοιμάσαμε θα πω, τίποτα άλλο ..

Με τη σημερινή αφορμή θα πω μόνο ότι είναι η πολλοστή φορά στα 3 χρόνια θητείας της παρούσας Περιφερειακής Αρχής που δεν πήρα ποτέ απάντηση σε ότι πρόταση κατέθεσα. Ίσως αυτό να είναι και ο ορισμός της αλαζονείας της εξουσίας ..

Ανταποκρινόμενος στην εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να είμαι ενεργός & να μάχομαι πάντα για την πρόοδο του ευλογημένου αυτού τόπου απ' όποια θέση βρίσκομαι.

Με τιμή

Θ. Βαλσαμίδης

Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Λέσβου

Μοιράσου το άρθρο!

geotee