Πολιτική

09/07/2021 - 13:01

Διαμάντω Ρουγκέλλη: Κανονικά λειτουργεί το δημοτικό κατάστημα Αγιάσου

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συγχωριανούς μας προς αποκατάσταση της αλήθειας ότι σχετικά με αναληθή δημοσιεύματα που πήραν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη λειτουργία του δημοτικού καταστημας της Αγιάσου ότι τίποτα από αυτά δεν ευσταθει.

Απο τη Δευτέρα που η μόνιμη υπάλληλος βγήκε σε άδεια μεριμνησαμε και τοποθετήσαμε εργαζόμενο που την αντικαθιστούσε για την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας.Επισης και στην υπηρεσία του ΚΕΠ που η υπάλληλος έχει κανονική άδεια την αντικαθιστά ο υπάλληλος του ΚΕΠ Πλωμαρίου ο κ Τσαμπάνης.Κατά συνέπεια όλες αυτές τις ημέρες ο δήμος Αγιάσου παραμένει ανοικτός και εξυπηρετει το κοινό.

Οι συμπολίτες να είναι σίγουροι ότι ουδέποτε θα επιτρέπαμε να κλείσουν τα γραφεία της κοινότητάς μας ,αφήνοντας τους ανυπεράσπιστους.Ειναι τιμή μας που υποδέχτηκαμε τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας στον τόπο καταγωγής του.

Θα συνεχίσουμε να υποδεχομαστε με την ίδια θέρμη όσους επισκέπτονται το λατρεμένο χωριό μας γιατί είναι υποχρωση μας. Τέτοιου είδους αισχρες ανήθικες συκοφαντίες στα πλαίσια τις αντιπολίτευσης δεν μας ακουμπάνε.

Συνεχιζουμε δυνατά να αγωνιζομαστε για τον τόπο μας. Καθημερινα ο κόσμος μας το αναγνωρίζει και μας επιβραυει. Τοσα χρόνια εξουσίας θα μπορούσατε να είχατε μεριμνήσει μιας και είχατε δικο σας "κουρβανά" που έδινε χρήματα ,να υλοποιουσατε μελέτες ,για να γίνουν ειδικά παραδοσιακά σκέπαστρα ώστε να μην φτάνουν σήμερα σε αυτό το σημείο οι ταλαίπωροι καταστηματάρχες να δίνουν τέτοιου είδους λύσεις.

Η κομματική ταυτότητα του καθενός θα έπρεπε να σας αφηνει ανεπηρέαστους.

Ο δήμος Μυτιληνης σε συνεργασία με τον αντιδήμαρχος και το κοινοτικό συμβούλιο εχουν μεριμνήσει για το συγκεκριμενο θέμα και βρισκόμαστε στη φάση δημιουργίας σχεδίου από αρχιτέκτονα .

Τονίζουμε για πολλοστή φορά ότι είμαστε και θα είμαστε δίπλα στο πολίτη.

Καθημερινα αγωνιζομαστε για το καλύτερο και θα συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις .

Ευχαριστούμε το κόσμο για την συμπαράσταση και την κατανόηση που δείχνει.

 

Διαμάντω Ρουγκέλλη

Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Αγιάσου

Μοιράσου το άρθρο!