Πολιτική

24/10/2019 - 14:34

Εκτάκτως στο Μέγαρο Μαξίμου ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου

Σε συνέχεια της πρόσφατης συνάντησής του με τον Υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Θεοδωρικάκο για όλα τα ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία του νεοσύστατου Δήμου Δυτικής Λέσβου, ο Δήμαρχος Ταξιάρχης Βέρρος πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι σειρά επαφών στο Μέγαρο Μαξίμου, με κορυφαία εξ αυτών, εκείνη με τον Διευθυντή του Πρωθυπουργικού Γραφείου, Γρηγόρη Δημητριάδη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου προσκλήθηκε εκτάκτως στην Αθήνα από το γραφείο του Πρωθυπουργού και είχε την ευκαιρία να θέσει για μία ακόμη φορά επί τάπητος, όλα τα θέματα που χρήζουν άμεσης υποβοήθησης από την κυβέρνηση, προκειμένου να αρχίσει να βαδίζει στέρεα ο νεοσύστατος Δήμος. 

Υπενθυμίζεται ότι εκ των βασικότερων αιτημάτων του Δήμου Δυτικής Λέσβου, είναι η επιπλέον χρηματοδοτική του ενίσχυση είτε από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ», είτε από άλλο πρόγραμμα που να μπορεί να καλύψει δαπάνες που αφορούν στις κτηριακές υποδομές, στον μηχανοκίνητο εξοπλισμό και σε βασικές λειτουργικές ανάγκες ενός νεοσύστατου Δήμου.

Ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος, δήλωσε αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συναντήσεών του:

«Τα προβλήματα του νεοσύστατου Δήμου μας, τέθηκαν σήμερα και στο Ανώτατο κυβερνητικό επίπεδο. Η ικανοποίηση για το μέχρι στιγμής ενδιαφέρον, είναι δεδομένη. Αναμένουμε…

Μοιράσου το άρθρο!