Πολιτική

25/08/2022 - 13:08

Επιχορήγηση αθλητικών σωματείων - Ο Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Κουρσουμπάς απαντά

Σε απάντηση των δηλώσεων  σε τοπικά ΜΜΕ του Περιφερειακού Συμβούλου Στρατή Κυρατζή  για το θέμα των επιχορηγήσεων των αθλητικών σωματείων σημειώνουμε τα εξής:

Οι διαδικασίες χρηματοδότησης των αθλητικών σωματείων έγιναν μέσα στα χρονικά πλαίσια που ορίζει ο νόμος και είναι απολύτως νόμιμες.

Τα σωματεία που ενισχύονται είναι αυτά που δικαιούνται βάσει νόμου να επιχορηγηθούν και αυτά τα οποία εκδήλωσαν ενδιαφέρον ενώ ταυτόχρονα πληρούν τις προϋποθέσεις που θέτονται από την πολιτεία, όπως συνέβη και πέρυσι. Ως εκ τούτου δεν υπάρχει κανένα μοίρασμα σε ημετέρους και καμία πελατειακή πολιτική, όπως ισχυρίζεται ο κ. Κυρατζής.

Η Περιφερειακή Αρχή ένα από αυτά που μπορεί να υπερηφανεύεται  είναι ότι δεν έχει την τάση να τάζει φύκια και μεταξωτές κορδέλες. Και αυτό γιατί τόσο ο ίδιος ο Περιφερειάρχης όσο και οι συνεργάτες του, έχουν μάθει να αποφεύγουν τα φύκια, «κολυμπώντας» σε καθαρά νερά και για αυτό και μπορούν να κοιτάνε τους πολίτες στα μάτια.

Αν ο κ. Κυρατζής είναι γνώστης των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα αθλητικά σωματεία δεν θα ψήφιζε κατά της χρηματοδότηση τους. Τον καλούμε να επανέλθει στην πρότερη εποικοδομητική αντιπολίτευση αφήνοντας στην άκρη την προεκλογική.

O Αντιπεριφερειάρχης  Μεταναστευτικής  Κρίσης,

Αθλητισμού και Συγκοινωνιών ΠΕ Λέσβου

 Δημήτριος   Κουρσουμπάς

Μοιράσου το άρθρο!