Πολιτική

14/06/2021 - 11:59

Επίσκεψη Περιφερειάρχη στον Μιχαλέλειο Οίκο Ευγηρίας

 Τον Μιχαλέλειο Οίκο Ευγηρίας στο Πλωμάρι, επισκέφτηκε χτες 13.06.2021 ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Κώστα Αρώνη και την Προϊσταμένη Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Ειρήνη Αγάλια.

Εκεί τους υποδέχτηκαν ο Αντιδήμαρχος Πλωμαρίου Δημήτρης Βαρβαγιάννης, ο Πρόεδρος Γιάννης Ξανθούλης,  ο Διευθυντής Στέφανος Σανιδάς και εργαζόμενοι. Ο Περιφερειάρχης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους τροφίμους του Ιδρύματος και να ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις, ενώ ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Οίκος Ευγηρίας και συζήτησε πως η Περιφέρεια μπορεί να συμβάλλει στην λύση κάποιων εξ αυτών.

Ο Περιφερειάρχης στα πλαίσια της επίσκεψης του,  παρέδωσε εκ μέρους του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Περιφέρειας τρόφιμα μακράς διαρκείας, ενώ δέχτηκε με χαρά τα δώρα που του πρόσφεραν οι διαμένοντες εκεί.

Αμέσως μετά έκανε την παρακάτω δήλωση:

« Ο Οίκος Ευγηρίας στο Πλωμάρι είναι γνωστός σε όλη την Λέσβο για το κοινωνικό έργο που επιτελεί εδώ και δεκαετίες.  Διαπίστωσα τις πολύ καλές συνθήκες κάτω από τις οποίες διαμένουν οι τρόφιμοι και την εξαιρετική δουλειά που γίνεται από την διοίκηση και τους εργαζόμενους. Ενημερώθηκα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Ίδρυμα και θα κάνουμε ότι μπορούμε ως Περιφέρεια για να στηρίξουμε την προσπάθεια επίλυσης τους».

Μοιράσου το άρθρο!

geotee