Πολιτική

14/01/2013 - 23:23

Ευτυχώς που υπάρχει και ο Γιώργος Πάλλης....

Ευτυχώς που υπάρχει και ο Γιώργος Πάλλης....

yle="text-align: justify;">Στη χθεσινή, επαναληπτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λέσβου, για την εκλογή του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών των Επιτροπών, Οικονομικής και Ποιότητας Ζωής, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αλλαγή Πορείας», Γιώργος Πάλλης, μη θέλοντας να νομιμοποιήσει με την παρουσία του τον ευτελισμό των διαδικασιών του Δημοτικού Συμβουλίου αποχώρησε.
Μετά την αποχώρησή του, έκανε την παρακάτω δήλωση :

«Η κατρακύλα τους δεν έχει σταματημό. Η ανικανότητα και η αλαζονεία της χαοτικής Δημοτικής Αρχής του κ. Βουνάτσου και η αναξιοπρέπεια τον παρατάξεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, με συμμάχους τους ανεξάρτητους Δημοτικούς Συμβούλους  και την παράταξη του ΚΚΕ, μετέτρεψαν την συνεδρίαση του Δ.Σ σε κακόγουστη παράσταση. Απαξιώνοντας το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης ,οδηγούν το Δήμο Λέσβου στην αναστολή της λειτουργίας του. Αποτελεί ντροπή για το νησί μας και προσβάλλει τους δημότες, που αναζητούν τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια από τον Δήμο, σε μια εποχή που η κυβέρνηση καταδυναστεύει τους πολίτες και η ανεργία μαστίζει την κάθε οικογένεια.
Ο τόπος δεν αξίζει αυτή την κατάντια. Οι μόνοι που μπορούν να δώσουν την λύση είναι οι ίδιοι οι πολίτες, της Λέσβου. Τους καλούμε σε αυτή την δύσκολη για το νησί μας περίοδο να πάρουν την υπόθεση της αυτοδιοίκησης στα χέρια τους. Στα χωριά και στην πόλη να πιέσουν για την λειτουργία των τοπικών συμβουλίων, να συγκροτήσουν τις δικές τους συνελεύσεις. Εμείς σε αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε. Στο να ενεργοποιήσουμε τους πολίτες.Ας αναλάβει ο καθένας την ευθύνη του!»  

 

 

Η στάση του κ. Πάλλη ήταν όαση μέσα στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο της "ντροπής" ! Ήταν σχεδόν ο μόνος  που αντέδρασε με ψυχραιμία  και κρατήθηκε μακριά από τα παιχνίδια εκλογής Προέδρου στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Μοιράσου το άρθρο!