Πολιτική

03/08/2020 - 15:58

Χ. Αθανασιου: Συγχαρητήρια στην Όλγα Φιάσκα για το νέο της ρεκόρ

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Νομού Λέσβου, κ. Χαράλαμπος Αθανασίου με αφορμή την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την Όλγα Φιάσκα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 στο αγώνισμα των  10.000μ βάδην δήλωσε τα εξής:

«Θα ήθελα να συγχαρώ την Όλγα Φιασκα για την επιτυχία της και για το νέο Πανελλαδικό ρεκόρ που πέτυχε στην κατηγορία  της, ξεπερνώντας και τη Χρυσή Ολυμπιονίκη του 2004, Αθανασία Τζουμελέκα. 

 Πρόκειται για τη συνέχεια  μεγάλων επιτυχιών  της ίδιας, καθώς για τρίτη συνεχόμενη χρονιά κατακτάει την πρώτη θέση, αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς και του επαγγελματισμού  της ,γεγονός που την αναδεικνύει ως την πιο ολοκληρωμένη αθλήτρια στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή στο αγώνισμά της. 

Ιδιαίτερα θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην οικογένειά της, τον προπονητή της Γρηγόρη Κοντό, αλλά και την Αθλοκίνηση Μυτιλήνης ,με της οποίας τα χρώματα αγωνίζεται η Όλγα.

Ο Λεσβιακός Αθλητισμός συνεχίζει να μας δίνει νίκες και πρωτιές σε όλα τα αθλήματα, ειδικά τη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε. 

Η Πολιτεία οφείλει να σταθεί αρωγός δίπλα στις προσπάθειες των αθλητών μας και όλοι μαζί πρέπει να συμπαριστάμεθα στους ίδιους.

Συγχαρητήρια και πάλι».

Μοιράσου το άρθρο!

geotee