Πολιτική

02/03/2022 - 13:32

Χήρας: Είσαι κωλοτούμπας / Βέρρος: παθαίνεις ξαφνικές διαλείψεις

Ακόμη μια ανούσια κουραστική κόντρα Χήρα - Βέρρου....

 Μπορεί το τριώδιο να άνοιξε πριν από μερικές ημέρες, αλλά οι μάσκες για κάποιους έπεσαν ήδη.  Ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου για μια ακόμη φορά έδειξε με την στάση του πόσο επιδίδεται στις ισορροπίες αφού κατορθώνει να πατάει σε δυο βάρκες. Ελπίζοντας βέβαια ότι θα πάρει το "πολυπόθητο χρίσμα" .
Αλλά τα χρίσματα δεν χαρίζονται, αλλά επιτυγχάνονται με ευθύτητα και συνέπεια.

Όντας εξαφανισμένος από όλες τις εκδηλώσεις και τις συγκεντρώσεις που αφορούν το μεταναστευτικό, μονίμως κρυπτόμενος πίσω από τα «πρωτοπαλίκαρα» του τα οποία έχουν αναλάβει να τον εκπροσωπούν, προσπαθεί να δείξει  στον κόσμο ότι είναι σταθερός στις απόψεις του για το μεταναστευτικό αλλά ταυτόχρονα έχει ήδη κάνει την κωλοτούμπα του.
Στην Βάστρια προ ημερών δεν ήταν παρών γιατί δήθεν "δεν είχε ενημερωθεί" .  Στην συνάντηση των φορέων της περιφέρειας για το μεταναστευτικό "απουσίαζε στην Αθήνα" (καμαρώνοντας ότι επισκέφτηκε το Μαξίμου). Τέλος,  στο πρόσφατο  συλλαλητήριο μάταια τον αναζητούσαν οι διοργανωτές και ακόμα τον ψάχνουνε  μέσω του Ερυθρού Σταυρού.
Κ. Βέρρο,  μπορείτε  να τους ξεγελάτε  όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό.

     Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΉΣ ΤΗΣ ΠΑΡΆΤΑΞΗΣ 

               ΝΙΚΟΛΑΟΣ  ΧΗΡΑΣ 

 

----

Και η απάντηση από τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρο:

Δεν προκαλούν πλέον καμία έκπληξη οι ξαφνικές διαλείψεις του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Χήρα, ο οποίος αποφάσισε σήμερα να ανοίξει μεταναστευτική κουβέντα, συνδυάζοντάς την μάλιστα με μία «χρισματολογία».

Μακριά όμως από εμάς τα «χρίσματα». Το κατά Νικόλαον Χήραν «πολυπόθητο χρίσμα», είναι ολότελα δικό του και θα συνεχίσουμε να του το χαρίζουμε, γιατί πολύ απλά, για τη δημοτική αρχή και το Δήμαρχο, είναι αδιάφορο.

Σε ότι αφορά δε το μεταναστευτικό και την κατηγορία «απουσίας», αν κάποιος –και μάλιστα χρισμένος- οφείλει να εξηγήσει τις θέσεις του για τη Βάστρια (σ.σ. για να μην πάμε πιο πίσω), είναι ο ίδιος ο κ. Χήρας.  Και να εξηγήσει τις θέσεις του όχι  βεβαίως σε εμάς. Αλλά σε εκείνους που δίδουν… χρίσματα.

Για την ιστορία, ο Δήμαρχος διαχρονικά και ειδικά για τα θέματα του μεταναστευτικού, υπηρετεί τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου. Βάσει Απόφασης δημοτικού συμβουλίου, ήταν παρών και στο πρόσφατο συλλαλητήριο, να μην ψάχνεται ο καλός συνάδελφος στον… Ερυθρό Σταυρό.

Παλιότερα πάντως και σε άλλα αντίστοιχα συλλαλητήρια, όταν ο Δήμαρχος εκπροσωπούσε από του βήματος το δημοτικό συμβούλιο, κατηγορούνταν -πάλι από τον κ. Χήρα- ως «λαϊκιστής» και «Στρατηγός».

Ποιος κάνει κωλοτούμπες τελικά;

  

Μοιράσου το άρθρο!