Πολιτική

29/06/2020 - 17:05

Κάτι βρωμάει στο Πλωμάρι...

Η Δημοτική Αρχή αδιαφορεί και για τη δυσοσμία Από τον Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Μυτιλήνης Δημήτρη Μαλλιαρό | Δημοτική Παράταξη "Με Πυξίδα τον Πολίτη"

Αρκετά είναι τα θέματα για τα οποία η Δημοτική Αρχή αδιαφορεί ή αποφεύγει να απαντήσει ή να ενημερώσει για το τι συμβαίνει. Ένα από αυτά είναι και η δυσοσμία που παρατηρείται σε γειτονιές λόγω προβλημάτων στο δίκτυο αποχέτευσης του βιολογικού.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η περιοχή από τη γέφυρα στο esso papas μέχρι την πρώτη στροφή προς Άγιο Ισίδωρο, όπου η δυσοσμία είναι πολύ έντονη εδώ και πολύ καιρό, ίδιο πρόβλημα που παρατηρείται κατά διαστήματα υπάρχει και σε άλλες γειτονιές στον παραλιακό. Πρωτίστως η Δημοτική Αρχή αδιαφορεί για αυτό το πρόβλημα σε βάρος των κατοίκων και κατ’ επέκταση σε βάρος του τουρισμού.

Το πρόβλημα είναι γνωστό, έχει αναφερθεί τουλάχιστον δυο φορές στο πρόσφατο παρελθόν στο Δημοτικό Συμβούλιο με την επισήμανση ότι οι εργασίες αποκατάστασης θα έπρεπε να έχουν ήδη αρχίσει από το χειμώνα ή έστω την άνοιξη, θα μπορούσε πιθανόν αν το επέτρεπαν οι συνθήκες να είχε γίνει μια προσπάθεια κατά τη διάρκεια που υπήρχαν τα περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας λόγω κορονοϊού. Μια Δημοτική Ενότητα είναι αυτονόητο ότι πρέπει να είναι καθαρή και να μην υπάρχουν προβλήματα δυσοσμίας.

Δεν λέμε περισσότερα προς το παρόν για να μη μας πει ο κύριος Κύτελης ή ο κύριος Χατζηγιάννης ή ο κύριος Βατός ότι μονοπωλούμε ή κάνουμε κατάχρηση του χρόνου.

Δημήτρης Μαλλιαρός
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Μυτιλήνης

Μοιράσου το άρθρο!