Πολιτική

05/04/2020 - 23:18

Μετά το κράξιμο.... ο ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου αποδοκιμάζει την ανάρτηση της Μυρσίνης Βουνάτσου

Με καθυστέρηση 24ωρων (από την ώρα που έγινε η ανάρτηση) και μετά τις διαστάσεις που έλαβε το θέμα, η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου αναγκάστηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Κυριακής 5 Απριλίου να εκδώσει ανακοίνωση αποδοκιμασίας της ανάρτησης της Μυρσίνης Βουνάτσου. Το θέμα έχει πάρει πλέον τεράστιες διαστάσεις και έχει προκληθεί θύελλα αντιδράσεων ενώ το θέμα θα φθάσει και στη Βουλή.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου: 

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία αποδοκιμάζει συλλογικά και απερίφραστα την ανάρτηση της Μυρσίνης Βουνάτσου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η οποία προσβάλει και εκθέτει τον χώρο μας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία τόσο τοπικά όσο και κεντρικά, έχει ριχτεί με όλες του τις δυνάμεις στη μάχη του λαού μας κόντρα στην πρωτοφανή και επικίνδυνη πανδημία και τις επιπτώσεις της.

Κάνει προτάσεις και εργάζεται τοπικά και πανελλαδικά για την στήριξη του υγειονομικού προσωπικού, των εργαζομένων, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, των ευπαθών ομάδων.

Επαγρυπνεί, καταγράφει τις συνεχείς εξελίξεις, βγαίνει μπροστά, για να υπερασπιστεί όλους αυτούς που η  Κυβέρνηση αφήνει απροστάτευτους.

 Αυτή είναι η μόνη στάση, η μόνη θέση της Αριστεράς.

 

----

 

Δείτε εδώ τη δημοσίευση για το θέμα από το Lesvosnews.net 

Μοιράσου το άρθρο!

εοδυ