Πολιτική

05/04/2020 - 22:13

Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου "παίζει" με τους νεκρούς του κορονοϊού και τους νεκρούς στο Μάτι

Απίστευτη ανάρτηση από την κα Μυρσίνη Βουνάτσου

Σε κανονικές συνθήκες, ακραίες φωνές που επιζητούν δημοσιότητα μέσα από τα social media μένουν έξω από τον «φακό» των κανονικών media. Δεν ζούμε, όμως, φυσιολογικές μέρες. Αντιθέτως βιώνουμε στιγμές που θα χαραχτούν για πάντα στις μνήμες μας και στην Ιστορία, και οι φωνασκίες ανθρώπων όπως της εκ Μυτιλήνης ορμώμενης, οργανωμένης στον ΣΥΡΙΖΑ, κυρίας Μυρσίνης Βουνάτσου ηχούν σαν κρωγμοί γυπών πάνω από τα πτώματα.

Η εν λόγω κυρία, γνωστή για τους αγώνες της υπέρ της «αριστεράς» στο νησί της Λέσβου, θερμή υποστηρικτής του Παύλου Πολάκη και πολυφωτογραφημένη στο πλάι του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, επιχείρησε το παράλογο άλμα συμψηφισμού των νεκρών μεταξύ της τραγωδίας στο Μάτι Αττικής και των θυμάτων της πανδημίας του κορονοϊου για να προσθέσει και τη δική της φωνή στη μακρά αλυσίδα των επώνυμων και μη φίλων του «θα λογαριαστούμε».

 Η ερεβώδης ανάρτησή της Μυρσίνης Βουνάτσου στο facebook έχει πυροδοτήσει μεγάλες και όχι αναιτιολόγητες αντιδράσεις. Σε αυτή μας λέει ορθά κοφτά πως «όταν θα «ισοφαρίσουμε» τους νεκρούς εγώ θα αρχίσω να μετράω πτώματα και να ζητάω ευθύνες (ποινικές)…Αν θα λογαριαστούμε λέει;»  

Δίπλα σε αυτή την ανάρτηση, προηγούνται και ακολουθούν άλλες. Οι φωτογραφίες του Αλέξη Τσίπρα για το πώς βιώνει με το σκυλάκι του την καραντίνα, το άρθρο του Θανάση Καρτερού για τον καθηγητή Τσιόδρα, το editorial της εφημερίδας Documento, αναρτήσεις για τους «ακροδεξιούς φασίστες» που της επιτίθενται…

Η κυρία Βουνάτσου πατάει επί πτωμάτων παίρνοντας τη σκυτάλη από τα πρωτοκλασάτα και δευτεροκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, πιστεύοντας πιθανόν πως δίνει εξετάσεις και έχει μια ευκαιρία να γίνει γνωστή λίγο πιο πέρα από την ταλαιπωρημένη Μυτιλήνη.

Ας είναι ο δηλητηριώδης λόγος της Μυρσίνης Βουνάτσου ένα παράδειγμα προς αποφυγή στους δύσκολους καιρούς που ζούμε. Και ας γίνει αφορμή για το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να τραβήξει επιτέλους μια καθαρή γραμμή μακριά από όλα εκείνα τα στελέχη της που αναζητούν αφορμές για να οργανώσουν έναν νέο εμφύλιο. 

https://www.liberal.gr/

 

up date 1 Μετά από εκατοντάδες επικριτικά σχόλια η επίμαχη ανάρτηση κατέβηκε χωρίς όμως η κα Μυρσίνη Βουνάτσου να έχει ζητήσει καμία συγνώμη. Στο προφιλ της υπάρχουν εκατοντάδες αρνητικά σχόλια από όλη την Ελλάδα,

Βέβαια η ανάρτηση έχει κρατηθεί τόσο από το lesvosnews.net όσο και από δεκάδες άτομα που εξετάζουν και τη νομική διάσταση του θέματος.

νεκρο

 

 

up date 2 Την πρόθεσή του να καταθέσει κοινοβουλευτική αναφορά εις βάρος του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Μυρσίνη Βουνάτσου, που εξισώνει τα θύματα του κοροναϊού με τους νεκρούς στο Μάτι) γνωστοποίησε μέσω twitter ο βουλευτής της Ν.Δ., Κωνσταντίνος Μπογδάνος.
 Ο κ. Μπογδάνος κάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, να διαγράψει το στέλεχος από το κόμμα του.

 

up date 3 Διαβάστε:

Μετά το κράξιμο.... ο ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου αποδοκιμάζει την ανάρτηση της Μυρσίνης Βουνάτσου

 

up date 4 Μετά από χιλιάδες (κυριολεκτικά χιλιάδες) επικριτικά σχόλια η κα Μυρσίνη Βουνάτσου διέγραψε ή κλείδωσε όλες τις πρόσφατες αναρτήσεις στο προφίλ της. Η κατακραυγή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο... Συγνώμη από το στόμα της ακόμη δεν έχουμε ακούσει...

Μια από τις αναρτήσεις που κατέβηκε καθώς στη νεότερη ανάρτησή της η κα Βουνάτσου δεν αναιρούσε τίποτα από την απαράδεκτη αρχική δημοσίευσή της.  Κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτηση χιλιάδες σχόλια που υποχρέωσαν την κα Βουνάτσου να διαγράψει και αυτή την ανάρτηση. 

α

Μοιράσου το άρθρο!