Πολιτική

20/04/2021 - 18:01

Μετακομίζει στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ( ; ) η Χριστιάνα Καλογήρου

Ποιες αλλαγές θα γίνουν στους γενικούς γραμματείς του ΥΠΑΑΤ - Αλλαγές στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, σήμερα ή αύριο το αργότερο, θα αναλάβει και επισήμως τα καθήκοντα του Γ. Γ στη θέση του παραιτηθέντος Γιώργου Στρατάκου

Αλλαγές στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του agrocapital.gr , σήμερα ή αύριο το αργότερο, θα αναλάβει και επισήμως τα καθήκοντα του Γ. Γ ( στη θέση του παραιτηθέντος Γιώργου Στρατάκου ) η πρώην Περιφερειάρχης Βορείου Αγαίου Χριστίνα Καλογήρου,η οποία μέχρι σήμερα είναι Γ.Γ Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής. Η κυρία Καλογήρου, πτυχιούχος της ΑΣΟΕΕ, πρώην βουλευτής της ΝΔ, με 20ετή εργασία στον ιδιωτικό τομέα,  διαθέτει μεγάλη διοικητική εμπειρία και είναι προσωπική επιλογή του υπουργού Σπ. Λιβανού.

 Ο έτερος Γ.Γ. Κώστας Μπαγινέτας παραμένει στη θέση του.

Η παρουσία του Δημήτρη Παπαγιαννίδη ως Γ.Γ, επίσης, ενισχύει το σενάριο για διαχείριση εκ μέρους του  των κοινοτικών κονδυλίων, η διαχείριση των οποίων, έχει παρουσιάσει  υστέρηση. Η τοποθέτηση του αναμένεται να οριστικοποιηθεί τις επόμενες ημέρες. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παπαγιαννίδης είναι παλιός γνώριμος του ΥΠΑΑΤ, καθώς κατείχε ανάλογη θέση επί κυβερνήσεως Κ. Καραμανλή.

Μοιράσου το άρθρο!