Πολιτική

18/04/2019 - 18:59

Μυτιλήνη: Καταγγέλλουν απειλές από ακροδεξιούς

"Σιγά μη κλάψω, σιγά μη φοβηθώ"/ Ανταρσία στο Αιγαίο – ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στο στόχαστρο ακροδεξιών κύκλων βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η Ανταρσία στο Αιγαίο και οι αγωνιστές που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της.

Συγκεκριμένα ακροδεξιοί που έχουν πρωταγωνιστήσει στο παρελθόν σε επιθέσεις εναντίον δημοσιογράφων του νησιού επιτίθενται διαδικτυακά απειλώντας και καλώντας σε αποκλεισμό μας από ενημερωτικά σάιτ.

Στο κλίμα αυτό που δημιουργούν οι συγκεκριμένοι κύκλοι φαίνεται να εντάσσεται και απαγόρευση εισόδου σε καφέ της πόλης της Μυτιλήνης, το περασμένο Σάββατο σε κλιμάκιο της Ανταρσία στο Αιγαίο που πραγματοποιούσε εξόρμηση. Να σημειώσουμε εδώ ότι η απαγόρευση αυτή δεν καταδικάστηκε από όλες τις παρατάξεις που συμμετέχουν στην περιφερειακές και δημοτικές εκλογές δείχνοντας ξεκάθαρα ποιοι λοξοκοιτάζουν και χαϊδεύουν αντιδημοκρατικές και ακροδεξιές λογικές.

Ως Ανταρσία στο Αιγαίο ένα μήνυμα έχουμε προς όλους αυτούς που ενοχλούνται από την παρουσία μας σε αυτή τη προεκλογική περίοδο. Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε παρόντες και παρούσες σε κάθε μάχη. Στους δρόμους και στις πλατείες, μέσα κι έξω από το περιφερειακό συμβούλιο….

Μοιράσου το άρθρο!