Πολιτική

11/07/2020 - 20:04

Ν. Χήρας: Δήμαρχε τι σε συνδέει με την ιδιοκτήτρια στα Μεγάλα Θέρμα;

Η αποκάλυψη του Στράτου Γεωργούλα για τη μίσθωση στα Μεγάλα Θέρμα συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις.... Ανακοίνωση πριν από λίγο από τον Ν. Χήρα - επικεφαλής της παράταξης του Δήμου Δυτικής Λέσβου "Ξεκινάμε"

 Δεν σταματάτε να ασχολείστε με την αμείλικτη καθημερινότητα κ. Βέρρο. Σειρά σήμερα είχαν τα “πανηγύρια” για την απομάκρυνση των κοντέινερ από το Stage 2 στη Συκαμιά. Η αλήθεια είναι μια και μοναδική. Το Stage 2 στη Συκαμιά έκλεισε με φωτιά για να ανοίξει η νέα δομή στα “Μεγάλα Θέρμα” με τη δική σας συναίνεση, όπως και έχετε παραδεχθεί.
Αποφεύγετε πεισματικά να αναφέρετε τα “Μεγάλα Θέρμα” με το όνομα τους και θέλετε να μας πείσετε ότι “όλα έγιναν καλώς” εκεί;


Το άνοιγμα του Stage 2 στη Συκαμιά, σύμφωνα με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ως προσωρινού χώρου φιλοξενίας θα λειτουργούσε αποτρεπτικά στις ΜΚΟ για ενοικίαση ξενοδοχείων στην Πέτρα και τον Μόλυβο.

Η υποκρισία όμως δεν έχει σταματημό. Από τη μία επιδιώκετε να εμφανίζεστε ως προνομιούχος συνομιλητής της κυβέρνησης και από την άλλη ως επαναστάτης. Όταν “ντιλάρατε” τα Μεγάλα Θέρμα με ποια ιδιότητα εμφανιστήκατε; Ποιος υπέδειξε στη κυβέρνηση την τοποθεσία στα Μεγάλα Θέρμα; Με την εκεί ιδιοκτήτρια, κα. Μαρια Καϊτατζή , τι σας συνδέει; Ποιός διαπραγματεύθηκε με τη κυβέρνηση το ιδιαίτερα υψηλό μίσθωμα για να παραχωρηθεί η ιδιοκτησία;
Κύριε Βέρρο, έχετε επενδύσει την πολιτική σας επιβίωση στην “Καράβα” και κάνετε το παν για να τη συντηρήσετε αν όχι να προκαλέσετε νέες “Καράβες”.

ΥΓ: Ποιοί τοποθετούν το δικό τους συμφέρον πάνω από το συμφέρον του Μολύβου και της Πέτρας;



Ο   ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ  ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΧΗΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ. ΠΑΡΑΤΑΞΗ
           ΞΕΚΙΝΑΜΕ
ΔΗΜΟΣ  ΔΥΤΙΚΗΣ  ΛΕΣΒΟΥ

Μοιράσου το άρθρο!