Πολιτική

17/05/2020 - 16:01

Ν. Χήρας προς Τ. Βέρρο: έφερες τη μιζέρια και την γκρίνια, ένας χρόνος πέρασες και δεν έκανες τίποτα!

Ιδιαίτερη σκληρή η ανακοίνωση του Ν. Χήρα για τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου με αφορμή τη χθεσινή του ανάρτηση στο facebook κατά την επιστροφή του από την Αθήνα.

Την ανάρτηση του Δημάρχου μπορείτε να τη διαβάσετε εδω 

 

Η ανακοίνωση από το Ν. Χήρα

Δημοτική Παράταξη
"ΞΕΚΙΝΑΜΕ"
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΗΡΑΣ


Φαίνεται ότι το αεροπλάνο, με το οποίο επέστρεψε ο κος ΒΕΡΡΟΣ απ' την Αθήνα κουνούσε, για αυτό και η ακατάληπτη ανάρτηση του.


Εκτός και αν είναι απολογητική με αποδέκτες μπουνταλαδες.


Αρκετοί όμως, που δεν θεωρούμαστε σύντροφοι, του λέμε ξεκάθαρα τα εξής:


Α) Κύριε Βέρρο, τη μιζέρια και την γκρίνια εσύ την έφερες, γιατί πέρασε σχεδόν ένας χρόνος και δεν έχεις κάνει απολύτως τίποτα για την ανάπτυξη του τόπου μας, εκτός βέβαια του ότι πρωταγωνιστείς στο facebook !
Σπαταλάς τα χρήματα του ΔΗΜΟΥ σε πολυτελείς και άχρηστες τοποθετήσεις με ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ διαδικασίες, για τις οποίες πρέπει να λογοδοτήσεις.
Όσο δε εξακολουθείς να προκαλείς ( χαρακτηριστικό το Υ.Γ της τελευταίας ανάρτησης σου ) και μετά το " περίεργο και αμφιλεγόμενο " ταξίδι σου στην Αθήνα, με ανούσιους, φλύαρους ανεγκέφαλους εντυπωσιασμούς, εμείς θα ασκούμε τη κριτική μας και θα σε ελέγχουμε. Εσύ αποφασίζεις και


Β) Όπως από τη πρώτη στιγμή τονίσαμε, δικό μας μέλημα είναι η ΑΝΆΠΤΥΞΉ, γιατί πραγματικά αγαπάμε τον τόπο μας και η προστασία της υγείας των δημοτών μας, γιατί αυτό αποτελεί για εμάς συνείδηση ευθύνης.
Το αποδείξαμε, το ξανά τονίζουμε και είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε για αυτούς τους στόχους μας .

Υ.Γ : Ο Δήμος δεν είναι ιδιοκτησία κανενός, για αυτό δεν αρμόζει η ιδιοκτησιακή συμπεριφορά όλων σας .Όπως πρόσφατα χρησιμοποιήσατε την ιστοσελίδα του Δήμου μας για να
" χτυπήσετε " τους αντιπάλους σας.

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ
ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ


Νικόλαος ΧΗΡΑΣ

Μοιράσου το άρθρο!