Πολιτική

02/10/2020 - 06:45

Νίκος Χήρας: Γιατί πήρε 23.500 ευρώ και δεν έκοψε τα επικίνδυνα δέντρα;

 Ή δεν ξέρει να διαβάσει ή προσποιείται ότι δεν ξέρει η κα Αντιδήμαρχος Κοκκινελλη Ασανουλα.   Στην πρώτη περίπτωση είναι ανίκανη και επικίνδυνη, στη δεύτερη υποκρίτρια. 

Δυο μέρες, 832 λέξεις και 7 συνημμένα έγγραφα χρειάστηκε για να σπάσει τη σιωπή της.

Δεν μας απαντά όμως πουθενά στο ένα και μοναδικό ζήτημα που την εγκαλούμε:  

Γιατί πήρε 23.500 ευρώ και δεν έκοψε τα επικίνδυνα δέντρα;;;

  Ας δημοσιεύσει, τώρα την μελέτη βάσει της οποίας έπραξε και εμείς θα ανακαλέσουμε δημοσίως. Αλλά δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει καμία μελέτη.

Μάλλον της το παν “προφορικά”...

Η κ. Κοκκινέλλη ήταν και είναι δέσμια των προεκλογικών της δεσμεύσεων, σπατάλησε 23.500 ευρώ των Ελλήνων φορολογουμένων για εξοφλήσει “τα δικά της γραμμάτια” θέτοντας σε κίνδυνο με την εγκληματική της αμέλεια ανθρώπινες ζωές.

Οι κύριοι Χήρας, Καραθανάσης και Μαστρογιάννης έπραξαν το αυτονόητο ζητώντας εξηγήσεις γιατί επέλεξε να κόψει δέντρα που δεν αποτελούσαν κίνδυνο αρχές Μαρτίου του 2020 και μάλιστα στον οικισμό Παπιανων και όχι στα Αριανα όπως θέλει να παρουσιάσει .     

Το θράσος της είναι τέτοιο που μας ζητάει το λόγο γιατί δεν βάλαμε πλάτη στη αόριστη, γενική και χωρίς μελέτη πρόταση που έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο. 

Το αδιέξοδο που βρίσκεται την οδήγησε, ακόμα, να αντιδικεί δημοσίως με τον συνάδελφο της Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας κ. Ιορδάνη Ιορδάνου.

Τελικά τι είναι πιο επικίνδυνο , ένα δέντρο που γέρνει ή η κυρία Κοκκινελλη σε θέση ευθύνης?

    Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ  ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ 
       

               ΝΙΚΌΛΑΟΣ  ΧΗΡΑΣ

Μοιράσου το άρθρο!