Πολιτική

02/02/2013 - 08:42

Ο Δήμαρχος Λέσβου στο Ίδρυμα Θεομήτωρ στην Αγιάσο

Ο Δήμαρχος Λέσβου στο Ίδρυμα Θεομήτωρ στην Αγιάσο

 

Στην κοπή της βασιλόπιτας του Ιδρύματος Κοινωνικής Πρόνοιας Αγιάσου «Η Θεομήτωρ», στην Αγιάσο, παρέστη σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Αγιάσου, Γιώργο Βουνάτσο και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αγιάσου, Γιάννη Άνεμο, παρουσία των Περιφερειακών Συμβούλων Θεόδωρου Βουνατσή, Θεόδωρου Αλσαμίδη, των τοπικών αρχών, του Προέδρου του Ιδρύματος, Παναγιώτη Γραμμέλη – Ψυρούκη, των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, του προσωπικού και των τροφίμων του Ιδρύματος.
Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος, συνεχάρη τον Πρόεδρο, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το προσωπικό, γιατί εργάζονται σωστά και με μεράκι και τους ευχήθηκε καλή δύναμη για να συνεχίσουν το δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει, ανακουφίζοντας τον πόνο αδύναμων ανθρώπων. Τόνισε επίσης, ότι η συμπαράσταση του Δήμου Λέσβου και της Δημοτικής Αρχής προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος είναι δεδομένη.
Ακολούθως, ο κ. Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Αγιάσου και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αγιάσου, μετέβη στις εγκαταστάσεις του 3ου Σταθμού Αναφοράς, της Πολεμικής μας Αεροπορίας όπου παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Μυτιλήνης, κ.κ. Ιακώβου, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας της Μονάδας.
Ευχαριστώντας τον Διοικητή της Μονάδας, Σμηναγό (ΕΑ) Ιωάννη Αναστασιάδη για την πρόσκληση, ο κ. Βουνάτσος, μετέφερε τις ευχαριστίες όλων των κατοίκων του νησιού μας, για την ετοιμότητα και το υψηλό φρόνημά τους, που δημιουργεί στους πολίτες αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς και προσέφερε αναμνηστικά δώρα.  

Μοιράσου το άρθρο!