Πολιτική

29/04/2023 - 16:22

Ο Σταύρος της Ανεμώτιας, ο Σταύρος της Λέσβου! Ένα λαμπρό παράδειγμα!

Μια ξεχωριστή ανάρτηση από την σελίδα "Ανεμώτια το χωριό μας" για έναν ξεχωριστό άνθρωπο, τον Σταύρο Μαντατή.

Ηθικές αξίες και λαμπρά πρότυπα Η ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΛΑΜΠΡΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ

Ο Σταύρος Μαντατής γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ανεμώτια Λέσβου. Σπούδασε στο Ηράκλειο Κρήτης και είναι κάτοχος διπλώματος στην Ευρωπαϊκή και βυζαντινή μουσική και παιδαγωγικής επάρκειας της ΑΣΠΑΙΤΕ. Παρακαλουθησε επίσης πολλά σεμινάρια μεταξύ των οποίων κατάρτισης νέων αγροτών marketing αγροτικών προϊόντων, ορθολογικής χρήσης γεωργικών και κτηνιατρικών φαρμάκων για την αντιμετώπιση ασθενειών, ελαιοκομίας, αμπελουργίας, μελισσοκομίας κ.π.α

Έχοντας ως οδηγό την πολύτιμη γνώση του πατέρα του στα αγροτικά θέματα, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις γνώσεις που αποκόμισε από τις σπουδές του και έθεσε το πλάνο για μια προσοδοφόρα και ποιοτική κυρίως παραγωγή προϊόντων. Αυτό που κάνει το Σταύρο να ξεχωρίζει πέρα από τις γνώσεις του, είναι ότι δε διστάζει να εκφέρει τη γνώμη του για διάφορα θέματα που απασχολούν τους αγρότες, όντας και εκείνος αγρότης.

Βοηθάει όλους, δίνει ώθηση στους νέους να ασχοληθούν με τη γή, δίνοντας τους δύναμη και ελπίδα να παλέψουν για έναν κλάδο που λόγω των διάφορων δυσκολιών (ακρίβεια, αντίξοων καιρικών συνθηκών, έλλειψη υποδομών κτλ) παρακμάζει.

Αυτή τη πορεία εκτίμησαν και στην παραταξή του, το ΚΚΕ και του ζήτησαν να είναι ένας από τους υποψήφιους βουλευτές στο νησί.

Είναι τιμή μας και καμάρι μας ένα τόσο μικρό χωριό σαν την Ανεμώτια να κατεβάζει υποψήφιο βουλευτή στις εκλογές όμως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο για κάποιον που παλεύει καθημερινά για την εξέλιξη του.

Ευχόμαστε ο Σταύρος να γίνει πρότυπο για τα νέα παιδιά και ένα λαμπρό παράδειγμα προς μίμηση. Αξίζει να διαπρέπουν τέτοια άτομα που εργάζονται πραγματικά για το καλό του χωριού μας, με ζήλο και υπευθυνότητα, να έχουν την υποστήριξη μας σε κάθε τους βήμα.

Καλή επιτυχία Σταύρο!!!

η

Ο Σταύρος Μαντατής είναι υποψήφιος Βουλευτής Λέσβου με το ΚΚΕ.

Μοιράσου το άρθρο!