Πολιτική

08/01/2015 - 12:20

Οι υποψήφιοι Βουλευτές του ΚΚΕ στο Νομό Λέσβου

&n

bsp;

Κατατίθεται σήμερα στο Πρωτοδικείο Μυτιλήνης το ψηφοδέλτιο νίκης του ΚΚΕ στην Εκλογική Περιφέρεια Νομού Λέσβου για τις Βουλευτικές Εκλογές της 25ης Γενάρη 2015.

Έχοντας στη σύνθεσή του τρείς υποψήφιους στους πέντε κάτω από 30 ετών φιλοδοξεί να είναι το πιο νεανικό ψηφοδέλτιο της Εκλογικής μας Περιφέρειας.

Με την πεποίθηση ότι ο λαός της Λέσβου, της Λήμνου και του Αη Στράτη, αναγνωρίζοντας τη συνεχή, συνεπή, πρωτοπόρα, αγωνιστική δράση των Κομμουνιστών στην αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων που δημιούργησαν στα λαϊκά στρώματα οι αντιλαϊκές πολιτικές, θα στείλει στη Βουλή Κομμουνιστή Βουλευτή, δίνουμε στη δημοσιότητα το ψηφοδέλτιο.    

Ζαφειρίου Ιωάννης, 30 ετών, ιδιωτικός υπάλληλος, αντιπρόεδρος του ΔΣ του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου και μέλος του ΔΣ του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Λέσβου.

Καραγιάννης Δημήτριος, 44 ετών, αγροτοκτηνοτρόφος, μέλος της Διοίκησης της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης (ΠΑΣΥ) και Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Λέσβου.

Κομνηνάκα Μαρία, 27 ετών, δικηγόρος.

Πινάκος Φώτιος, 29 ετών, ιδιωτικός υπάλληλος.

Τάσσος Σταύρος, 67 ετών, Γεωφυσικός - σεισμολόγος, πρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ).

 

Μοιράσου το άρθρο!