Πολιτική

21/11/2022 - 15:36

Π. Κουφέλος : Χρόνια πολλά σε όλα τα άξια στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων μας. Η Περιφέρεια  θα  είναι πάντα στο πλευρό τους

Με τη δέουσα επισημότητα και λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στο Στρατόπεδο Συνταγματάρχη ΠΖ Κυριακούλη Μαυρομιχάλη στην Παγανή Μυτιλήνης, στη Λέσβο. Τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Κωνσταντίνο Μουτζούρη εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Ν. Λέσβου με αρμοδιότητα στον Πρωτογενή Τομέα για το Βόρειο Αιγαίο  κ.Πανάγος Κουφέλος .

Με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων ο Αντιπεριφερειάρχης σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής:

«Σήμερα όλοι οι Έλληνες γιορτάζουμε διπλά. Η Ορθοδοξία μας τιμά τα Εισόδια της Θεοτόκου και οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας τιμώνται για τη διαχρονική τους προσφορά, μία προσφορά που μας γεμίζει ασφάλεια και μας κάνει περήφανους αναπολώντας το βαθύ αποτύπωμα στην πορεία του Έθνους. Το πνεύμα της εθνικής ενότητας και της «ταυτότητας» του Έλληνα που σφυρηλατήθηκε μέσα από τους αγώνες για ανεξαρτησία, δημοκρατία, ελευθερία, είναι πολύτιμη παρακαταθήκη, για όλους μας. Κύριος οδηγός και συμπαραστάτης η Υπερμάχω Στρατηγώ,  η Υπεραγία Θεοτόκος.

Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλα τα άξια στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων μας. Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου  θα  είναι πάντα στο πλευρό τους, στυλοβάτης και εκφραστής των ίδιων αξιών και ιδανικών.

Χρόνια Πολλά σε όλους όσους εορτάζουν σήμερα!

Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες»!

Μοιράσου το άρθρο!