Πολιτική

06/05/2014 - 12:51

Περιοδεία Φώτη Ξύδα - Συνάντηση με την Ένωση Ξενοδόχων

Το Ιερό προσκύνημα των Ταξιαρχών ανήμερα της πανήγυρης των εγκαινίων του ομώνυμου Ναού  επισκέφθηκε την Κυριακή ο επικεφαλής του Αδέσμευτου Συνδυασμού για τη Λέσβο, υποψήφιος Δήμαρχος κ. Φωτής Ξύδας όπου παρέστη στις θρησκευτικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Μητροπολίτης Μηθύμνης κ. Χρυσόστομος με την παρουσία του Μητροπολίτη Μυτιλήνης κ. Ιακώβου, πολλών άλλων ιεραρχών, του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Χαράλαμπου Αθανασίου, των αρχών και πλήθους κόσμου.

Εκεί ο κ. Ξύδας, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες και να τους ζητήσει να εμπιστευθούν τον «Αδέσμευτο Συνδυασμό για τη Λέσβο».

Ακολούθως, συνοδευόμενος από υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους επισκέφθηκαν τα χωριά Συκαμιά, Σκάλα Συκαμιάς, Λεπέτυμνο, Άργενο, και Κλειώ.

Χθες, Δευτέρα, οι επαφές του υποψηφίου Δημάρχου Λέσβου, κ. Φωτή Ξύδα, συνεχίστηκαν με επισκέψεις σε Δημόσιες Υπηρεσίες, ενώ στις 12.30 το μεσημέρι συναντήθηκε με τη Διοίκηση της Ένωσης Ξενοδόχων,  όπου παρουσίασε τις θέσεις και το σχεδιασμό του Συνδυασμού του πάνω στα καίρια ζητήματα της τουριστικής ανάπτυξης.

«Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα συναντίληψης και συνεργασίας για το καλό όλων και του τόπου μας», δήλωσε αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης ο υποψήφιος Δήμαρχος Λέσβου, κ. Φωτής Ξύδας.

Μοιράσου το άρθρο!