Πολιτική

09/05/2020 - 21:49

Ποιοι οδήγησαν τους μετανάστες στην Εφταλού και... τα παπαγαλάκια! Παρέμβαση από τον Ν. Χήρα

Το διέπραξαν πάλι τα παπαγαλάκια του αυτοαποκαλούμενου " στρατηγός της Καραβας" , τα οποία προσπαθούν να μετακυλίσουν την ευθύνη του "στρατηγού" τους για την αποτυχία της Συκαμνιας και την επιλογή της Εφταλούς 《Μεγάλα Θέρμα》 σε άλλους.

Συγκεκριμένα , τα στρατιωτάκια του "στρατηγού" , αλλά και κάποιοι  , που επικαλούνται "έγκυρες πληροφορίες " με fake news υπόστρωμα, ισχυρίζονται ότι η μη προσωρινή εγκατάσταση των παράνομα εισερχομένων μεταναστών στο Stage 2 της Συκαμνιας και οι μεταφορά τους στην Εφταλού《Μεγάλα Θέρμα》 ήταν επιλογή της κυβέρνησης. Θέλαμε να ξέραμε αν είναι αφελείς ή ανόητοι, για να υποτιμούν την νοημοσύνη των δημοτών μας , λες και η κυβέρνηση γνώριζε το συγκεκριμένο χωράφι μιας κάποιας κυρίας ιδιοκτήτριας. Αλήθεια, τι αστειότητες!!

Θα περιμέναμε ο κος ΒΕΡΡΟΣ να έχει το θάρρος να βγει και να πει :《 Ναι , εγώ πρότεινα την Συκαμνια , ως λύση ανάγκης και την επιλογή αυτή την ψήφισαν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης μου , οι τρεις από τους έξι της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ, με τον οποίο συγκυβερνώ τον Δήμο και σχεδόν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης ΞΕΚΙΝΑΜΕ του κου ΧΗΡΑ .

Και εγώ υπέδειξα το κτήμα στην Εφταλου για να δώσω λύση στα αδιέξοδά 》.

Ο Κύριος Δήμαρχος δεν τόλμησε να υλοποιήσει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και έτσι αντί να μπορεί να καυχηθεί ότι 《 η τόλμη είναι η αρχή κάθε πράξης 》 κατά τον Δημόκριτο, επέλεξε το 《στο σπίτι λιοντάρια, στη μάχη αλεπούδες 》κατά τον Αριστοφάνη. Τ

ώρα, όσο αφορά τα θλιβερά "παπαγαλάκια " , δεν υπάρχει περίπτωση να μεγαλώσουν, θα παραμείνουν μικροί ανάμεσα σε μικρούς.

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΞΕΚΙΝΑΜΕ

ΧΗΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Μοιράσου το άρθρο!