Πολιτική

07/08/2012 - 14:26

Σε Κάπη και Κλειώ ο Δήμαρχος Λέσβου

Σε Κάπη και Κλειώ ο Δήμαρχος Λέσβου

 

Τη Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012, το απόγευμα, ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Μανταμάδου – Λουτρόπολης Θερμής, Δημήτρη Ζαφειρίου, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κλειούς Γιάννη Σέρεσλη και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κάπης, Χρήστο Ψαραδέλλη, παρέστη στις ιπποδρομίες που οργάνωσε ο Εξωραϊστικός Ιππικός Σύλλογος Κάπης «Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ» όπου απένειμε τα έπαθλα στους νικητές.

Ακολούθως, ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο και τον Πρόεδρο της Κλειούς, επιθεώρησε το υπό κατασκευή έργο των εξωτερικών δικτύων ύδρευσης της ευρύτερης περιοχής του πρώην Δήμου Μανταμάδου, στο οποίο εντάσσονται και τμήματα του εξωτερικού δικτύου των οικισμών Κάπης & Κλειούς, προϋπολογισμού 2 εκ. 400 χιλ Ευρώ περίπου, τονίζοντας, ότι η Δημοτική Αρχή και ίδιος προσωπικά, με σκληρή εργασία και αλλεπάλληλες επισκέψεις στα αρμόδια Υπουργεία, κατόρθωσε να υλοποιήσει το παραπάνω έργο, για να λυθεί ένα χρονίζον πρόβλημα των κατοίκων της περιοχής.

Το βράδυ ο κ. Βουνάτσος, παρέστη στις εορταστικές εκδηλώσεις για το πανηγύρι του Σωτήρος με παραδοσιακά τραγούδια και χορούς, που πραγματοποιήθηκαν στην κεντρική πλατεία της Κάπης.

Μοιράσου το άρθρο!