Πολιτική

28/01/2024 - 19:34

Στη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων ο Π. Παρασκευαΐδης

Στη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, στην οποία συμμετέχει ως μέλος, παρευρέθηκε ο Βουλευτής Παναγιώτης Παρασκευαϊδης, την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024.

Το θέμα της συνεδρίασης ήταν η επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με την “Κύρωση της Συμφωνίας για τη συμμετοχή της Ελληνικής Δημοκρατίας ως παρατηρητή στο Σύστημα Ενσωμάτωσης της Κεντρικής Αμερικής (SICA)”. 

Κατόπιν της θετικής έκβασης της κύρωσης της συμφωνίας ο Βουλευτής δήλωσε: “είναι θετική η συμμετοχή της χώρας μας σε περιφερειακούς και διεθνείς οργανισμούς τόσο για την ανταλλαγή τεχνογνωσίας αλλά και αλληλοϋποστήριξης των κρατών, σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης, περιβάλλοντος, κλιματικής αλλαγής, μείωσης της βιοποικιλότητας, της υπερβολικής αλιείας και της θαλάσσιας ρύπανσης, καίρια ζητήματα του σήμερα αλλά και βασικά ζητήματα που θα επεξεργαστεί η Διάσκεψη Our Ocean Conference, την οποία διοργανώνει η χώρα μας τον προσεχή Απρίλιο. Είναι θετική η στάση μας σε κάθε συνέργεια προς όφελος της χώρας μας."

Μοιράσου το άρθρο!