Πολιτική

13/03/2020 - 11:57

Στον Εισαγγελέα προσφεύγει για δύο λόγους ο Ταξιάρχης Βέρρος

Από το γραφείο τύπου του Δήμου Δυτικής Λέσβου:

Στον Εισαγγελέα προσφεύγει και καταθέτει αυτή τη στιγμή ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος.

Οι δύο κύριοι λόγοι που ο Δήμαρχος αναγκάζεται να προσφύγει στη Δικαιοσύνη είναι οι εξής:

Το ότι οι αρμόδιες Αρχές από τις 5 Μαρτίου - και πριν την έξαρση του κορπνοϊού- έως και σήμερα, περιέργως δεν προβαίνουν στις από το νόμο ενέργειες που είναι υποχρεωμένες να κάνουν, με τους μετανάστες που εισέρχονται με βάρκες στις βόρειες ακτές του νησιού. Με αποτέλεσμα σήμερα εκατοντάδες να είναι αφημένοι στην τύχη τους και να κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα στα χωριά με ότι κίνδυνο αυτό συνεπάγεται εν μέσω πανδημίας πια του κορονοϊού.

Το ότι επιχειρείται συστηματικά η σύνδεση του ιδίου του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρου με πρόσωπα που κατηγορούνται για τις έκνομες ενέργειες των τελευταίων ημερών.

Η εξαντλητική πίεση - και με κάθε μέσο- στο Δήμαρχο που αρνήθηκε μαζί με χιλιάδες Λεσβιους να παραδώσει το νησί στο έλεος αμφιλεγόμενων σχεδιασμών για τη διαχείριση του μεταναστευτικού, ήταν όμως αναμενόμενη.

Η ενορχηστρωμένη προσπάθεια όμως σπίλωσης του ονόματός του, είναι απροκάλυπτη, είναι μη ανεκτή και θα αποκρουστεί και αυτή δυναμικά. Αποκαλύπτοντας πλήρως εκείνους που τη μεθοδεύουν.

----

και η συμπληρωματική ανάρτηση του Δημάρχου Ταξιάρχη Βέρρου:

"Εδώ και 8 ημέρες έχουν δεσμευτεί όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί μου-ακόμα και ο ακατάσχετος και του γάτου μου-χωρίς να γνωρίζω από ποιον και γιατί. Κάτι σαν να σε συλλαμβάνω, να σε πάω φυλακή αλλά να μη σου λέω τον λόγο. Φημολογείται έντονα-και έτσι είναι μάλλον - ότι έγινε για την δίκη των 53 της Συνεταιριστικής Τράπεζας. Υπάρχει όμως μια μικρή λεπτομέρεια. Εγώ ΔΕΝ είμαι κατηγορούμενος στην δίκη που ήδη έχει αρχίσει. Κακιούλες του κράτους, αλλά δεν πειράζει. Πάντως δεν άφησαν τίποτα. Τα πάντα και σε όποιον κυκλοφορεί κοντά μου.Βλαβερές συνέπειες απειθαρχίας"

Μοιράσου το άρθρο!

geotee